≫ 

Pao sam najniže, sedeo na podu, plakao, a onda... Novak konačno otkrio prelomni momenat posle kog se vratio na teniski tron! (VIDEO)

Bilo mu je najteže, posle toga je brzo opet postao najbolji

  • 7

Novak Đoković je nedavno gostovanje motivacionom govorniku Luisu Hauzu iskoristio da otkrije detalje lomova koje je doživljavao kada je prolazio kroz najturbulentniji period karijere.

Bilo je momenata kada je povreda kočila Novaka, a još više poljuljana psiha, kada je delovalo da ne uživa više na terenu kao pre.

Svega toga, Novak se podsetio i otkrio trenutke kada mu je bilo najteže.

- Dostigao sam najnižu moguću tačku mentalitetski u svom životu, plakaom sam i razmišljao u stilu, "ne znam da li je ovo vredno svega. Ne znam da li treba da nastavim". Sećam se da sam sedeo na podu i svi su bili u stilu "OK, uzmi svoje vreme, prvo diši duboko i smiri se. Onda se osvrini za sobom. Zašto si počeo da se baviš ovim sportom, da li ga voliš - zapitao se tada Novak.

Završena je reprezentativna pauza, a Luka Jović, Gaćinović i Kostić večeras sa Ajntrahtom dočekuju Fortunu u Bundesligi i kvota na njihovu pobedu je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Ajntraht - Fortuna.

Repriza polufinala Evrolige večeras u Kaunasu, gde gostuje Fenerbahče. Kvota na Žalgiris je 2,55, a na tim Željka Obradovića 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Žalgiris - Fenerbahče

Može li Mega da ostane perfektna u ABA ligi? Večeras je pravi test, pošto joj u goste dolazi odlična Olimpija. Kvota na keca je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mega - Olimpija.

Šampion NBA lige gostuje Juti, jednoj od ekipa za koje se predviđa da budu prijatno iznenađenje. Kvota na Jutu je 2,30, a na Golden Stejt 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za večerašnje duele u NBA ligi.

- Ostavi po strani šta želiš da ostvariš. Da li zaišta voliš da držiš reket u ruci? Da, zaista volim, gde god da se to dešava, na centru terena na Grend slemu, bilo gde, na običnom javnom terenu gde je sama igra svrha. Onda su svi odgovorili "onda je to to, eto pravca u kom moraš da se usmeriš". Onda se više nikad nisam osvrtao na te momente.

VIDEO - Novak Đoković sa svetskim zvezdama uveličao oproštaj Štepaneka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    19. oktobar 2018 | 10:00

    Naravno. Vazno je samo ustati. Nije vazno zasto padnes, samo je vazno ustati. Bravo za ovog dobrog čovjeka i suvisno je naglasavati koliko je dobar u svemu ostalom.

  • hogar

    19. oktobar 2018 | 10:12

    Vratio se jači nego ikad !!!!!

  • realno

    19. oktobar 2018 | 11:21

    Ali ljudi on i dalje ne jede meso,tj. prasetine, jagnjetinu itd...Šta je sa onim komentarima,nema uspeha bez mesa???...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA