≫ 

Đoković pred Ronaldom razbio Iznera na startu Mastersa u Londonu! (FOTO) (VIDEO)

Poslednji turnir sezone dobro je počeo za najboljeg tenisera sveta

  • 11

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković odlično je startovao na  završnom turniru u Londonu pošto je sa 2:0 (6:4, 6.3) pobedio Amerikanca Džona Iznera u okviru prvog kola Grupe A.

Novak je u London došao posle poraza u finalu Mastersa u Parizu od Rusa Karena Hačanova, dok je Izner takode nastupao u Parizu, gde ga je u trećem kolu pobedio isti teniser.

U ovaj duel bolje je ušao Novak koji je već prilikom prvog Iznerovog servisa imao šansu za brejk. Ali, pre svega zahvaljujući snažnom servisu, Amerikanac je uspeo da se "izvuče". Ipak, propušteno je Nole nadoknadio pri rezultatu 2:2 kada je poveo i došao do prvog brejka na meču koji mu je bio dovoljan da  dođe do seta.

U nastavku viđen je sličan scenario. Na startu seta obojica tenisera osvajali su poene na svoj servis da bi pri rezultatu 3:3 Novak napravio brejk koji je do kraja potvrdio još jednim, za prvu pobedu na na poslednjem turniru sezone.

Da podsetimo, od dosadašnjih 11 duela dvojice tenisera, Ðokovic je slavio devet puta. Poslednji susret igrali su 2015. godine na turniru u Pekingu, a srpski teniser je bio bolji u dva seta ubedljivim rezultatom od 6:2, 6:2.

Takođe, ovaj meč sa tribina je pratio i jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo koji je uživao u teniskim majstorijama Srbina.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Novak se vratio na mesto broj 1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belasica

    12. novembar 2018 | 22:23

    To, to, to Novače 👍🏼 samo melji idemo na pobedu. 👏👏👏🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸

  • Dana

    12. novembar 2018 | 22:27

    Bravo Nole

  • Tanče

    12. novembar 2018 | 21:02

    Samo napred Novače! Idemo da osvojiš šestu titulu. Srećno!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA