≫ 

Rodžerovi fanovi izviždali Zvereva i doveli ga na ivicu suza: Ružne scene u Londonu pred Noletov meč! (VIDEO)

Neprijatna scena u Londonu

  • 8

Aleksandar Zverev pobedio je Rodžera Federera u dva seta i obezbedio finale završnog Mastersa u Londonu, ali nije sve bilo prijatno za ruskog Nemca.

Izviždan je zahvaljujući navijačima Švajcarca, zbog jednog momenta u taj-brejku pri 4:4, kada je pri drugom servisu prekinuo igru kada je dečak koji skuplja loptice ispustio jednu, što se prema pravilima može iskoristiti za ponavljanje celog poena.

Foto: Tanjug AP

To je značilo da je Zverev vratio prvi servis, iz kog je zatim napravio as, pre nego što je krenuo ka sigurnoj pobedi.

To je izazvalo žestoke i gromoglasne zvižduke navijača, što je prilično pogodilo Zvereva, u jednom momentu bio je na ivici suza.

- Pre svega, moram da se izvinim zbog situacije u taj-brejku, dečak je ispustio loptu i prema pravilima sam zaustavio igru. Izvinio sam se Rodžeru na mreži, rekao je da je sve u redu i da je to prema pravilima. Žao mi je što se ovo desilo, nisam hteo da iznerviram nikoga - rekao je on posle meča, a u finalu će igrati protiv Novaka Đokovića ili Kevina Andersona (subota, 21.00) u nedeljnom finalu.

Zverev je prvi Nemac koji je došao do finala završnog Mastersa još od Borisa Bekera 1996. godine, a u poslednjem meču očekuje Novaka.

- Igrao sam protiv Novaka pre nekoliko dana i nije bilo najbolje po mene. Ne nadam se da će izgubiti, ali u finalu sam i srećan sam što sam ovde.

VIDEO - Đoković je ovim potezima "pregazio" Zvereva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lenjin

    17. novembar 2018 | 18:56

    Engleski klosari ...

  • 034

    17. novembar 2018 | 19:19

    Englezi ,sta reci sto se vec ne zna.Bravo za pobedu.

  • Niko

    17. novembar 2018 | 18:45

    Bravo, divno si igrao. Londonska publika vise nije sto je bila, prema tome sto njihov miljenik nije pobedio nije vazno. Ruzno je to sto si ti imao to osecanje da se malte ne izvinjavas iako si pobednik. Navikni se na to, odlican si i mlad teniser i samo napred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA