≫ 

Đoković i Krajinović zajedno gledaju meč Zvezda - PSŽ! (VIDEO)

Filip Krajinović ima novog trenera, Šveđanina Tomasa Johansona, a uskoro će i put Monaka, gde će trenirati sa najboljim srpskim teniserom

  • 0

Srpski teniser Filip Krajinović trenirao je u Beogradu i zvanično predstavio trenera Šveđanina Tomasa Johansona, sa kojim želi da se naredne godine vrati u svetski vrh.

- Imam novog trenera Johansona i zaista sam srećan što je prihvatio da radi sa mnom. Veliki je trener, veliki čovek, gren slem šampion (Australijan open 2002, prim. aut) i velika mi je čast da radimo zajedno. Očekujemo da sledeća godina bude uspešnija nego ova, a pre svega nadam se da neću imati nikakve povrede. Prvi cilj je povratak u Top 50, a potom i da popravim najbolji plasman karijere, 26. mesto - rekao je trenutno 95. teniser sveta Tanjugu posle treninga u Teniskom klubu Gemax.

Prema njegovim rečima, novu sezonu započeće u Dohi, potom sledi Australijan open, a nakon toga je moguće da igra u Južnoj Americi, u zavisnosti od rezultata.

- Radimo već tri nedelje, uskoro idemo u Monako, gde ću trenirati sa Novakom, ali i još nekim drugim igračima poput Zvereva, Vavrinke i Berdiha.

Zajedno sa Ðokovićem gledaće i utakmicu Lige šampiona između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena.

- Nažalost neću biti u Beogradu da bodrim moju Zvezdu, ali pružićemo podršku i želim joj sve najbolje - poručio je Krajinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA