Nije pitanje da li ćemo imati novog Đokovića, mi ga moramo stvoriti: Obradović otvoreno o Novaku i ko bi mogao da bude njegov naslednik (VIDEO)

Bivši selektor Dejvis Kup tima Srbije i čovek koji je u karijeri dosta pomogao Novaku Đokoviću bio je gost studija Telegraf

  • 10

Bivši selektor muške teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović u intervjuu za Telegraf, pričao je o Novaku Đokoviću i njegovom povratku na vrh, da li imamo novih talenata posle Novaka i koliko će nova sezona u tenisu da bude specifična.

Obradović je jedan od retkih koji je kritikovao našeg asa posle promene stručnog štaba i uvek je govorio da treba da se vrati starim navikama i rutinama, što je Novak i uradio na kraju.

Obradović je inače i potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, pa je i upućen u tu stranu sporta iz ugla funkcionera

VIDEO: Obradović je imao odličan odgovor na to šta je veći sportski uspeh ulazak Zvezde u ligu šampiona ili povratak Đokovića?

VIDEO: Učestvovao je u stvaranju karijere Novaka Đokovića i to do najsitnijih detalja, zato i smatra da je imao pravo damu uputi konstruktivne kritike kada mu nije išlo.

VIDEO: Obradović je objasnio kako je to uticao na Novakovu karijeru i pomogao mu kada je bilo najpotrebnije u vreme stasavanja u asa.

VIDEO:Sada sprema novog talenta Hamada Međedovića koji bi mogao biti novi Novak za koju godinu

VIDEO: Bivši selektor je istakao da se ne čuje sa najboljim srpskim teniserom svih vremena i da nemaju kontakt poslednjih meseci

VIDEO: Sve kladionice bi propale sa kvotama na to koliko će Nenad Zimonjić još igrati

(Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realnost

    7. januar 2019 | 11:39

    Budimo realni ,uz sav Noletov talent mogucnost da dodje u sitaciju da postigne toliki uspeh je zasluga njegovih roditelja i nilog vise

  • Tanče

    7. januar 2019 | 11:59

    Jednom se rađa takva legenda kao Novaka i nikad više.

  • Voja

    7. januar 2019 | 10:42

    Takav se radja on se ne stvara, takav igrac kao nole je boziji dar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA