Teniseri u neverici posle Marijeve odluke o penziji: Del Potrova poruka je mnoge rasplakala! (FOTO)

Endi Mari ne može da izdrži igranje tenisa na najvišem nivou bez bolova, tako da je odlučio da kaže zbogom "belom sportu"

  • 2

Teniseri širom sveta šokirani su odlukom Endija Marija da se penzioniše. Britanski teniser najavio je kraj karijere već posle Australijan opena, a nada se da će njegovo telo biti u stanju da izdrži do Vimbldona, gde bi voleo da "okači rekete o klin".

Na društvenim mrežama mnogi teniseri počeli su da objavljuju zajedničke fotografije sa Marijem ili samo njega, uz komentare da mu žele sve najbolje u daljem životu.

- Tenis će se završiti za nas, ali prijateljstvo će trajati večno. Ono što uradimo za sport će trajati večno. Nadam se tvom zdravom i snažnom kraju, moj prijatelju - napisao je Grigor Dimitrov.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on

Mnoge je posebno ganula poruka Huana Martina Del Potra, koji je takođe tokom karijere imao ozbiljnih problema sa povredama.

- Endi, gledao odgledao sam upravo tvoju konferenciju. Molim te nastavi da pokušavaš, ne prestaj! Mogu da zamislim tvoj bol i patnju. Nadam se da možeš da prevaziđeš to. Zaslužuješ da se penzionišeš u tvojim uslovima, bez obzira na to šta se dešava. Volimo te, i želimo da te gledamo srećnog i zdravog - poručio je Del Potro.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Andrea Petkovic (@andreapetkovici) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Milos Raonic (@mraonic) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kygs (@k1ngkyrg1os) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA