≫ 

Dok je Đoković davao izjavu na terenu, u njegovoj loži je nastala fotka dana u Melburnu (FOTO)

Prvi reket sveta je imao podršku na otvaranju AO u vidu Dejana Stankovića i Janka Tipsarevića

  • 3
Tipsarević i Stanković u Novakovoj loži u Melburnu Foto: Privatna arhiva

Kao što smo već ranije najavili, Novak Đoković na Australijan openu ima veliku podršku sa tribina u vidu proslavljenog srpskog fudbalera Dejana Stankovića!

Popularni Deki je Novakov meč 1. kola protiv Mičela Krugera posmatrao iz lože najboljeg svetskog tenisera. Društvo mu je pravio Janko Tipsarević koji se upravo u Melburnu ''vratio u igru'' posle velikih problema sa povredom, ali je ispao.

Tipsarevića i Stankovića u jednom trenutku tokom meča je ''uhvatila'' i kamera, a nedugo posle meča, i to dok je Đoković davao izjavu na terenu, nastala je fotka dana u Melburnu.

Podsetimo, Stankovića je u Melburnu dočekao nekadašnji saigrač iz reprezentacije - Miloš Ninković - a prvenstveni razlog Dekijevog dolaska u Australiju je održavanje njegovog fudbalskog kampa (Deki5) za dečake i devojčice od devet do 15 godina, koji će od 16. do 25. januara biti organizovan u Melburnu, Brizbejnu i Sidneju.

VIDEO: Đoković uspešan na startu Australian opena, pobeda posle 2 sata i 2 minuta

(Telegraf.rs/M.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA