Ovih 8 opklada na Novaka ti može doneti ogroman dobitak!

Malo je šanse da će Žo-Vilfred Conga savladati Novaka Đokovića u drugom kolu Australijan Opena, ali ti imaš mnogo šansi da dobro zaradiš ako se kladiš na svetskog broja 1!

  • 1

Conga je trenutno 177. igrač sveta i prilično se mučio u prvom kolu, tako da je Novak ogroman favorit u ovom duelu i kvota na 1 u ovom meču nije spektakularna. Ali ovih 8 kvota jeste!

TAČAN REZULTAT

Naravno da je najmanja kvota na pobedu Novaka od 3:0, ali i ta kvota je sjajna. Ukoliko smatrate da će Conga uzeti jedan set - kvota je veća od 3, a ukoliko Novak pobedi 3:2 možete osam puta da uvećate svoj dobitak.

HENDIKEP

Uz hendikep od 6.5 gemova dobićeš sjajnu kvotu na Novaka, a ovo je prava sigurica. Ovo znači da je potrebno da u ukupnom broju gemova Novak mora da bude bolji za 7 - a teško je zamisliti da se tako nešto neće desiti.

PRELAZI

Oni nisu rezervisani samo za fudbal, Meridian ih je ponudio i kada je tenis u pitanju, a ova ponuda postoji za sve mečeve na Australijan Openu.

Ukoliko Conga osvoji prvi set, a Novak pobedi - na tvom tiketu može biti kvota 8!

Foto: Tanjug/AP

DUPLE OPKlADE

Još jedna novina u Meridianu - još nešto na šta ste navikli na fudbalskim tiketima. Dakle ukombinuj pobedu Đokovića sa manje ili više gemova od zadate granice i skoro pa ćeš duplirati ulog!

UKUPNO GEMOVA

Svi verujemo da će Novak ovo dobiti vrlo brzo - a zašto na tome ne profitirati? Kladionica je postavila granicu na 33.5 gema - tako da znaš šta ti je činiti - minus!

BROJ GEMOVA U SETOVIMA

I na ovo možeš da se kladiš! Granica na broj gemova u prvom i drugom setu je 9.5, što znači da ti dve pobede Novaka od 6:3 donose minus, a svaki duži set "ulazi u plus". Za koju god opciju da se odlučiš - kvota je ista!

JOŠ OPKLADA NA PRVA DVA SETA

Tu su i kvote na pobedu oba takmičara u prva dva seta - pa se i na tome može zaraditi! A i ova opklada je standardna u svim mečevima kada su Gren slemovi u pitanju!

I NA KRAJU BROJ SETOVA!

I ovde se očekuje najmanji broj - 3 seta. Ukoliko Conga uzme bilo koji set - značajno će povećati kvotu! Što znači - veći dobitak!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA