Đoković otkrio od koga dobija savete o ishrani: Za mene, moju ženu i decu čini čuda!

Najbolji teniser planete govorio je o receptu za šampione.

  • 1

Đoković je na Instagramu u danu, kada ga očekuje meč sa Žo Vilfridom Congom u drugom kolu Australijan opena, opisao kom doktoru se obraća za savete u vezi sa ishranom.

- Dobro jutro svima. Ovo je kako ja počinjem dan. Prvo spremim toplu vodu sa limunom i limetom, nekim mineralima, onda idem do svoje omiljene kutije u frižideru, one sa celerom. Potom je ubacim u sokovnik, najbolja stvar za rano jutro i prazan stomak - sok od celera - priča Đoković u svom storiju.

Najbolji teniser planete preporučuje svojim navijačima da prate doktora Entonija Vilijama.

- Pratite doktora Entonija Vilijama, to je odakle dolaze sve informacije, svi ovi minerali i soli koji hrane i čiste vašu jetru. Za više detalja, proverite na internetu. Za mene čini čuda, za moju ženu, decu i sve u našoj okolini. Deca ne mogu da piju čist sok od celera pa dobijaju i krastavac, ali je najbolja stvar ujutru čist sok od celera - kaže Đoković.

Đoković je do drugog kola prošao pobedom nad Mičelom Krugerom u prvom kolu bez izgubljenog seta, pa sada ukršta rekete sa nekadašnjim Top 10 teniserom iz Francuske nešto iza podneva.

VIDEO - Đoković uspešan na startu Australian opena, pobeda posle 2 sata i 2 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3OPAH

    17. januar 2019 | 10:50

    A ja ujutru palim cigaretu na prazan stomak posle stize kaffa turska pa onda jos dve tri cigarete pa opet kafa i tako do podneva stize pasulj sa slaninom i cepaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA