Vanredna mera Đokovića pred duel sa Nišikorijem: Odložio trening i zatvorio ga za javnost!

Najbolji teniser sveta nije želeo da bilo ko posmatra njegovu pripremu za četvrtfinalni duel

  • 8

Novak Đoković je odlučio da odloži trening, koji je trebalo da bude održan u 16 časova po lokalnom vremenu na terenu broj 16, koji je dostupan gledaocima. Umesto toga, Đoković će trenirati od 19 časova i 15 minuta na Margaret Kort Areni, ali bez prisustva publike.

Taj trening je bio zatvoren za medije, a iz Novakovog tima nismo dobili informacije zbog čega je to tako.

Nema sumnje da je Novak želeo da mu trening bude u istom periodu kada će igrati i svoj meč protiv Nišikorija, koji je na programu do 19.30 po lokalnom vremenu, odnosno u 9.30 po vremenu u Srbiji.

Ali, tokom meča sa Medvedevim, moglo se videti da Novak ima i fizičkih problema, zbog čega je i kasnije došao na konferenciju posle napornog meča.

- Nisam se osećao baš najbolje u poslednjih dvadeset minuta meča. Igrali smo četiri seta, ali meč je bio takav kao da smo igrali pet. Imao sam bolove u leđima, ali da ne detaljišem jer nije čudno da telo reaguje u ovakvim mečevima. Dobro je što imam dan i po do sledećeg okršaja imam iskustva u sličnim situacijama i znam šta treba da uradim u oporavku - rekao je Đoković posle meča.

Ostaje dilema da li je Novak želeo da sakrije od javnosti, a samim tim i od Nišikorija i njegovog tima, kako izgleda njegov dalji fizički oporavak, ali i taktika za meč protiv Japanca.

VIDEO: Novak Đoković o pobedi nad Medvedevim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stiw

    22. januar 2019 | 12:22

    Nole, odrzi mu 2,5 sata taktike u tenisu... Ti to znas, umes, mozes... Hvala

  • Bežični kabal

    22. januar 2019 | 12:41

    Nisikori je nestabilan,samo da Djoker povede i ne moze se vratiti.Jest se vratio protiv Karenja Buste,ali protiv Novaka ne moze.Cim se pocne vući po terenu gotov je.

  • Zak

    22. januar 2019 | 13:19

    Normalno Noletu bice mnogo lakse protiv Nisikorija , siguran sam da ce pobediti plus Nisikori je vec preumoren.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA