≫ 

Idi u penziju, tvoja istorija je završena: Da li vas je sramota šta ste pisali Novaku pre godinu dana? (FOTO)

Pre samo godinu dana velika većina ljudi u Srbiji slala je negativne komentare o Novaku posle ispadanja sa Australijan opena, danas ga ti isti slave

  • 32

Ništa ne uspeva kao uspeh, stara je poslovica i ništa tako druge ljude ne boli kao tuđ uspeh. Ali, uvek to prikrivaju i ne žele da otkriju javno. Tek kada taj neko doživi neuspeh onda kreće lavina negativnih komentara u kojima likuju što je pao. Tako je bilo i sa Novakom Đokovićem, koji je do kraja 2016. bio ponos nacije, supermen, nadčovek i slično.

A onda, kada je usledio pad, što je normalno u sportu kada se igra na tako visokom nivou, onda su počeli komentari tipa: "Idi u penziju, ne brukaj se više, početak kraja, nikad više najbolji" ili oni rigorozniji, "počni da jedeš meso"

Sad ga kuju u zvezde, a savetovali mu da završi karijeru Novak Đoković u Mleburnu Foto: Tanjug/AP

Sve se to dešavalo tokom 2017 i naročito 2018. kada se Novak posle šest meseci pauze vratio na teren i doživeo poraz od Koreance Čunga u osmini finala Australijan opena.

Tada je usledila lavina komentara "stručnjaka" iz Srbije koji su počinjali svoje izlaganja sa "Davno sam ja rekao" E pa izgleda da niste dobro rekli. To je stara boljka Srba da vole da "komšiji crkne krava" tada su najsrećniji jer shvataju da njihov prosek u kome žive i nije tako loš, kada i ovi vrhunski tako padaju.

Foto: Telegraf

Međutim, do polovine 2018. Novak je oscilirao, dizao formu, a onda eksplozija na Vimbldonu i kasnije na US openu, kao i na Sinsinatiju jedinom Mastersu koji mu nedostaje.

A sada je došao i Australijan open gde je pokazao svima od čega je napravljen.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

VIDEO: Novak Đoković osvojio 15. Grend slem!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 77

    28. januar 2019 | 14:30

    Mi smo jedan zao i pokvaren narod.Tacka.

  • M.K.

    28. januar 2019 | 14:31

    Ja sam tada rekla da ce se on vratiti na prvo mesto nit sam ga ikada kritikovala onaj ko govori istinu ne mora da pamti šta je rekao 😄 Nole ljudina! ❤🇷🇸

  • Gile

    28. januar 2019 | 16:09

    Mene je sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA