Novak stigao u Evropu, a prvim rečima je oduševio sve: Jedva čekam da vidim porodicu! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta vratio se na "Stari kontinent" posle pokoravanja "najmanjeg"

  • 0

Novak Đoković se vratio u Evropu posle osvajanja rekordnog 7. Australijan opena i poručio je da je spreman za nastavak sezone i izazove koji su pred njima, ali da prvo želi da vidi porodicu, da se dobro odmori i da napuni baterije pred Rolan Garos, gde bi titulom došao u situaciju da istovremeno u rukama drži sva četiri Gren slema.

- Gren slemovi su najvažniji turniri koje imamo u tenisu, uvek želite da pružite najbolje partije na njima. Ali, ne treba zaboraviti ni na ostale turnire, imamo Masterse, pre narednog Gren slema - Rolan Garosa, koji je tek u maju. Do toga ima mnogo turnira, treba da igram na tvrdoj podlozi i na šljaci pre toga, sezona je duga, ali željan sam da se takmičim.

- Prvo želim da napunim baterije i da se osvežim. Najvažnije je da se odmorite pre nego što krenete da radite. Jedva čekam da vidim svoju porodicu, da nakupim novu energiju i da izađem na teren i da još više uživam. Tek je start sezone. Ne znam da li ću moći da držim sva četiri Gren slema u isto vreme. Videćemo, imam šansu na Rolan Garosu. To je velika motivacija - poručio je Novak.

VIDEO - Đoković: Ako sam jednom uspeo da osvojim Roland Garos, zašto ne bih opet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA