≫ 

Novak dočekao žreb za Majami: Federer prepreka tek u finalu, ali neće biti lako ni na putu do njega!

Hoće li Đoković moći da ispravi greške iz Indijan Velsa?

  • 2

Održan je i žreb za ATP Majami, Novak Đoković će startovati protiv Bernarda Tomića ili Tomaša Berdiha!

On će biti slobodan u prvom kolu, a potom su mu potencijalni rivali Roberto Bautista Agut, odnosno, Janko Tipsarević (igra protiv Bredlija Klana) i Fabio Fonjini, dok bi u četvrtfinalu mogao da se sastane sa Džonom Iznerom, Lukom Pujom.

U polufinalu bi mogao da se sastane sa Keijem Nišikorijem, koji je slobodan u prvom kolu, a u drugom će mu prepreka biti Dušan Lajović, ako prevaziđe kvalifikanta.

Sa iste strane kostura žreba do polufinala je još Nik Kirjos, zatim Žil Simon, Borna Ćorić, Gael Monfis i Dominik Tim, u finalu bi Novak mogao da igra protiv Kevina Andersona, Grigora Dimitrova, Stana Vavrinke, Rodžera Federera (u drugom kolu mogući rival Metju Ebden), slede Marin Čilić, David Gofan i Aleksandar Zverev.

Miomir Kecmanović će startovati u 1. kolu protiv Ernestsa Gulbisa, Filip Krajinović se suočavasa Pjerom Erberom iz Francuske, a potom može da odmeri snage sa Stanom Vavrinkom.

Turnir će se igrati od 18. do 31. marta, a Novak napada sedmu titulu. Rodžer Federer je tri puta bio šampion, šest titula ima još samo Andre Agasi. Ako Nole dođe do pehara, biće sam na vrhu liste rekordera.

VIDEO - Nema odmora: Nole igra tenis usred noći po blatnjavom terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3seta

    18. mart 2019 | 19:54

    Laganica...idemo Majstore!

  • Sistem

    24. mart 2019 | 16:17

    "Fedrerer prepreka tek u finalu", Federer odavno nije nikakva prepreka,ako pričamo o Đokoviću...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA