≫ 

Pre godinu dana želeo sam samo da potrčim, a sad igram u Majamiju: Tipsarevićeva emotivna poruka posle pobede!

Srpski teniser je pozvan na Masters sa specijalnom pozivnicom jer je 453. igrač sveta

  • 1

Srpski teniser Janko Tipsarević pobedio je Amerikanca Bredlija Klana u prvom kolu Mastersa u Majamiju sa 2-0 u setovima, 6:3, 6:3.

Ovo mu je prva pobeda još od 2017. i US opena, ako se računaju samo ATP turniri, bez čelindžera.

Iako je na turnir Srbin ušao kao 453. igrač ATP liste sa specijalnom pozivnicom umesto Huan Martina Del Potra. Posle meča Tipsarević je podelio svoju emotivnu poruku na Instgaramu i objasnio kroz šta je sve prošao.

- Nekada je do najlepših destinacija put sa najviše prepreka. Sigurno je iza mene i mog tima bio ‘džombast‘ put kako bismo došli do ove tačke. Ipak, današnja pobeda čini sve to vrednim, osećaj je neverovatan. Pre 12 meseci pitao sam se hoću li uopšte moći da potrčim ponovo, a kamoli da igram u Majamiju. Radujem se sledećoj rundi, tek počinjemo -napisao je Tipsarević na Instagramu i potom dodao:

 - Osećaj je bio dodatno poseban jer je ćerka gledala moj meč prvi put od početka do kraja. Sada mi veruje kada joj kažem da je moj posao – profesionalni teniser!"

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA