Federer: Šta se događa sa Đokovićem? Ne znam, ali nije jedini kojem se to dešava!

Švajcarac govorio o Novakovim izjavama

  • 3

Izjave Novaka Đokovića posle ispadanja sa turnira u Majamiju, britaski mediji su shvatili kao neku vrstu napada na Rodžera Federera i Rafaela Nadala!

Otuda i ne čudi što su mediji priupitali Švajcarca da prokomentariše Novakove izjave, iako je totalno nejasno kako su iz ovih reči Srbina došli do zaključka da je u pitanju bilo kakav napad.

- Imao sam mnogo toga što mi je odvlačilo pažnju sa terena. Mislim da me je to pomalo i poremetilo. Nisam ni zdravstveno bio baš najbolji na ova dva turnira, bio sam pomalo zarđao, ali tako se uči, to je život - rekao je Đoković posle poraza u osmini finala.

Na ove Novakove reči, Federer nije dao konkretak odgovor novinarima.

Đoković tokom meča sa Bautisom Agutom Foto: AP/Tanjug

- Uh, pazite! Mislim da se nama mnogo toga dešava nevezano za ATP politiku. U životu kojim živimo Novak i dešava se mnogo toga u isto vreme. Tako da, sa te tačke gledišta, to nije ništa novo. Naravno da to nekada može da postane previše ako se umorite od toga ili od neke povrede, ili od - ne znam ni ja čega - rekao je Federer i dodao:

- Možda postoje neke nesuglasice sa sponzorom ili sa menadžmentom, ja stvarno ne znam. Takve stvari mogu da vam oduzmu dosta energije i da vam utiču na fokus. Moguće je da ga je to malo više poremetilo. Ne znam na šta je tačno mislio, ali da, naravno da nije on jedini kojem se to dešava. To sam i ja doživljavao u prošlosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA