≫ 

Đoković je oduvek bio u senci Federera i Nadala, ali je dokazao svima da je veliki: Kanadskom teniseru uzor je srpski igrač!

Denis Šapovalov se ugleda na našeg Noleta koji se u konkurenciji dva velika igrača uspeo da se probije i postane najblji

  • 1

Denis Šapovalov, kanadski teniser i polufinalista Mastersa u Majamiju istakao je da mu je Novak Đoković jedan od uzora u karijeri. Posle polufinala u Majamiju, Šapovalov se probio na 20. mesto ATP liste, a dodao je da je Novak bio jedan od tenisera na koga se ugledao.

- Zaista sam se trudio da proučavam njegovu igru pre svega kada je reč o riternu i kratenju po trerenu koje je odlično. Znate, kada odrastate, i ja sam oduvek bio i veliki Novakov navijač pre svega zbog toga što je njegova igra neverovatna, kretnja takođe, ali pre svega sam se ugledao na njega što je on oduvek bio taj "treći", igrač u senci Rodžera i Rafe - rekao je Šapovalov.

Foto: Tanjug/AP

On je odao priznanje Đokoviću zbog svega što je uradio:

- Dokazao je svima da je u stanju da se probije i pored takva dva igrača, zaista sam se ugledao na njega - rekao je Šapovalov.

VIDEO: Nije Nole dobar samo u tenisu: srpski teniser pokazao skijaške veštine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA