≫ 

Gren slemovi su cilj, ovi turniri su samo priprema za njih: Đoković za Telegraf objasnio razloge ispadanja sa Mastersa (AUDIO)

Srpski teniser istakao da su mu prioriteti Gren Slemovi

  • 10

Novak Đoković je poražen u četvrtfinalu od Rusa Danila Medvedeva, koji će igrati polufinale Mastersa u Monte Karlu, gde ga čeka Dušan Lajović. Medvedev je slavio posle dva sata i 15 minuta igre sa 2:1 (6:3, 4:6, 6:2).

Prvi teniser sveta je očajno počeo prvi set protiv nezgodnog rivala, koji je na startu napravio brejk i tu prednost je čuvao do kraja. U drugom smo videli bolje izdanje Novaka, ali u trećem setu kao da se odjednom ugasio.

Posle meča Đoković je za Telegraf objasnio kako je došlo do pada u igri:

- Na šljaci tradicionalno ja i većina igrača imamo problema sa kontinuitetom visokog nivoa igre tokom celeog meča. I verovatno oscilacije dva gema dobro, dva loše ne sme da se dešavaju na ovom nivou, meni se to desilo na žalost u trećem setu. Imao sam četiri izgubljena gema i nisam mogao da se vratim - kaže Đoković za Telegraf i dodaje:

Foto: AP/Tanjug

- Imao sam trenutke u meču kada sam se dobro osećao na terenu, ali je to daleko od moje najbolje i željene igre. koju očekujem i nadam se da ću imati na Rolan Garosa.

- U ovom trenutku karijere prioretizujem više Gren Slemove sve više i više, nije da potcenjujem ostale turnire, ali ih gledam kao pripremu za Gren Slem.

- Želeo bih samo da čestitam Duciju  (Lajoviću prim aut.) na prolazu u polufinale, nije izgubio set ceo turnir do sada. - rekao je Đoković.

(Vuk Brajović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    19. april 2019 | 18:26

    Ma sretno jarane imam ja svojih problema. Ti si zbrinuo i 9 koljeno porodice a ja treba da se nerviram dosta je legendo taktiziraj ti.

  • zak

    19. april 2019 | 18:40

    Daj boze da je to tako?

  • Nebojsa

    19. april 2019 | 19:32

    Lepo sam napisao neki dan. Stigao Pepe Imaz ponovo i sledi novi ambis. Čovek jednostavno ne moze da shvati sta mu je put u ponor. I posle ovog ponora nema vise povratka jer zet Pepe mu je najvazniji. Dzaba sto mu svi dobronamerno ukazuju jer ne vredi. Sada Vajda treba da spakuje kofere i da zaboravi na Novaka. Bio je covek i presao preko najurivanja iz tima i vratio se pod jasnim uslovima. Vidimo da je Pepe opet zajahao i nema tu pomoci. Svojom radi svojom ce i Novak da plati. Sam sebe dokrajcio. Dokaz potonulosti i izjava da je SRECAN sto je Medvedev pobedio. Niko normalan to ne bi uzjavio a NOVAJ JE IMAZOVAN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA