≫ 

Ne potcenjujte Kralja šljake: Novak i Federer imaju mnogo razloga za paniku pred Rolan Garos!

Rusedski je kao prvog favorita za osvajanje Rolan Garosa iznačio Nadala

  • 2

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, baš kao i legendarni Rodžer Federer ne bi trebalo, po rečimo brojnih stručnjaka, da pred Rolan Garos potcene Rafaela Nadala zbog ispadanja od Stefanosa Cicipasa na mastersu u Madridu. 

Tako Greg Rusedski, proslavljeni teniser i analitičar smatra da je Španac u mnogo boljoj formi ,nego što mnogi misle. Za britanske medije, on je istakao, da čovek koji je osvojio 11 titula u Parizu podiže nivo forme baš za njemu omiljeni turnir.

- Nadal nije daleko od svoje najbolje forme. Iz nedelje u nedelju se popravlja. Tako je na poslednjem turniru bio bolji nego na prethodnom, a isto očekujem i u Rimu. Najmanje što će postići je polufinale ili finale. Ne potcenjujte Kralja šljake - poručio je on.

Da podsetimo, u polufinalu mastersa u Madridu Rafael Nadal ispao je od mladog Grka Stefanosa Cicipasa, koji je kasnije izgubio od Novaka Đokovića u velikom finalu.

VIDEO: Bakice objasnile Srđanu Đokoviću kako Novak treba da igra protiv Nadala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA