≫ 

Kakve gospodske reči Novaka na prozivke Kirjosa: Ako ima obraza, Nik će posle ovoga zanemeti (VIDEO)

Najbolji teniser sveta pokazao klasu i u odgovorima najvećem kritičaru

  • 9

Novak Đoković je uoči Vimbldona u Beogradu, gde se priprema za odbranu titule u Londonu. Omogućio je srpskim novinarima da posmatraju deo njegovog treninga na terenima Teniske akadedmije Janka Tipsarevića, posle čega je razgovarao s predstavnicima medija.

Jedna od tema bili su i učestali i skandalozni napadi Nika Kirjosa na njega. Đoković je u odgovoru pokazao klasu i gospodstvo. Poručio da ne zna šta je razlog takvog ponašanja temperamentnog Australijanca, smatra da je on u dubini duše dobar dečko, ali da verovatno želi neku vrstu pažnje kroz takve ispade.

- Šta da vam kažem za Kirjosa, u suštini, mislim da on nije loš momak, ne znam zašto to izjavljuje, da li želi da privuče pažnju... Očigledno želi da bude otvoren iskren i transparentan. Ja pošutujem njega i svakoga, nemam problem s tim... Da li ukazuje poštovanje u odnosu na ono kako ukazuju drugi, mislim da ne.

Ispričao je Nole kako je svojevremeno ponudio pomoć Kirjosu.

- Imao sam priliku da ga upoznam, pre nego što je krenuo sa kritikama na moj račun, čak sam mu i ponudio neku vrstu pomoći pre 5 godina na US Openu, jer sam i ja imao tako isto mnogo kritika na svoj račun tokom karijere, ali nešto se od tog trenutka promenilo. Nikada mi se nije obratio privatno, samo ovako putem medija i društvenih mreža. Stvarno sam se trudio da poštujem svakoga u životu, nikada ni sa kim nisam imao problema, ne razumem razloge, ali opet poštujem.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA