Možda više nikad neću igrati tenis: Utučeni Delpo poslao poruku posle nove povrede (VIDEO)

Tužna situacija za slavnog tenisera

  • 10

Argentinski teniser Huan Martin del Potro u subotu će ponovo biti podvrgnut operaciji kolena, što je saopštio prilično utučeno.

Teško je bilo popularnom Delpu da se pomiri sa novom povredom, mnogo puta je bio sprečen da nas oduševljava na teniskom terenu, ovaj put je polomio čašicu kolena na turniru u Kvinsu, a doktori su odlučili da je operativni zahvat najbolje rešenje.

Del Potro je rešio da se putem društvenih mreža obrati svima na rečima podrške, pošto je izvesno da će ovo označiti i kraj blistave karijere, koja je mogla da bude i bolja da nije povreda.

 
 
 
View this post on Instagram
Muchas gracias por todos sus mensajes! 🤗💖 . . (English caption please visit @teamdelpo )A post shared by Juan Martin del Potro (@delpotrojuan) on

- Zdravo svima, želim da vam kažem, kao što možda već znate, ponovo sam doživeo frakturu desne čašice kolena. Posle pregleda i razgovora sa doktorima, savetovali su mi operaciju kao najbolje moguće rešenje. Pitao sam ih za najbolju opciju, ne samo kada je tenis u pitanju, a oni su mi rekli da to bez ikakve sumnje mora da se operiše - rekao je Argentinac, koji već razmišlja o penziji.

- Podvrgnuću se zahvatu u subotu u Barseloni. Kao što možete da pretpostavite ovo je težak trenutak, tužno je što ponovo moram da prolazim kroz isto, nisam očekivao tako nešto, ali dobro... Sutra je operacija, ne mogu da kažem ništa više od ovoga i ne znam šta će se dalje događati. Nadam se da će oporavak teći dobro, da će moje koleno da se rehabilituje. Da li je taj meč bio poslednji u mojoj karijeri, ja to sada ne znam. Tokom oporavka moći ću čiste glave da razmislim dobro o svemu i znaću da li će moje telo moći da podnese napore kasnije. Hteo sam sa vama da podelim informacije vezane za operaciju, hvala na podršci, snazi i ljubavi koje mi šaljete, hvala vam od srca - rekao je Delpo, osvajač 22 titule, u riznici se posebno izdvaja da je bio šampion US Opena iz 2009.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušaduša

    22. jun 2019 | 10:26

    Delpo od srca ti želim oporavak i da se vratiš na teren jer ti zaslužuješ mnogo više i kao igrač i kao čovek mislim da delim mišljenje većine koji prate tenis, srećno i uspešno, vidimo se, ti na terenu a mi ispred televizora.

  • Ivana

    22. jun 2019 | 10:35

    Jedna od ljudskih veličina u sportu. Sjajne mečeve je pružao... Srećno ♥️

  • Putin R.S

    22. jun 2019 | 10:40

    Ljudino brz oporavak i povratak na teren. Bez tebe ovaj sport mnogo gubi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA