≫ 

Đoković razočarao englesku damu pred kojom se skidao: Sad sam oženjen, nema više toga (VIDEO)

Srpski teniser imao zanimljiv susret na egzibicionom turniru

  • 0

Novak Đoković je počeo da hvata zalet za Vimbldon, već je u Londonu, a u sklopu priprema za travnati Grend Slem imao je lagani duel sa rivalom, a potom i jedno još interesantnije suočavanje sa obožavaocima. Tačnije, jednom obožavateljkom.   

Pošto je u dva seta rutinirao Čileanca Kristijana Garina na turniru "Bubls", Novak se u razgovoru sa voditeljkom prisetio svog prethodnog nastupa na ovom zanimljivom turniru, ali i jedne navijačice kojoj je poklonio svoju majicu.

- Imao sam neke momente bez majice ovde na Bublsu. Sećam se bila je tu jedna dama... Pre par dana sam video fotografiju od pre pet-šest godina. Ona je sedela ovde iza u prvom redu, ne znam da li je ona sada ovde... Eno je! - iznenadio se Novak, na šta se voditeljka nadovezala:

- Ona te progoni!

Novak je potom preuzeo reč, obratio se navijačici:

- Mislio sam da ćete nositi moju majicu?

Ona je uzvratila da želi novi poklon, zelenu majicu sada, ali nije dobila željeni odgovor:

- Znaš, sad sam oženjen, otac sam. Moraću da zadržavam neke stvari privatno. Moramo da poštujemo moju suprugu, tako da ne mogu da skinem majicu i poklonim je. To je bi slučaj pre pet godina, ali bila je samo majica da se razumemo - rekao uz osmeh Novak.

VIDEO: Đoković je lord od Vimbldona, pogledajte šta je obeležilo njegov trijumf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA