≫ 

Čehinja se skinula u brus slaveći vimbldonsku titulu, i to pred familijom! (FOTO)

Ludilo u praškom kafeu

  • 2

Češka teniserka Barbora Stricova na eskcentričan način proslavila je osvajanje Vimbldona u dublu.

Barbora je u singlu stigla do polufinala, a u dublu je osvojila pehar, u tandemu sa Hsije Su Vei, a posebno je upečatljivo što je u pojedinačnoj konkurenciji izbacila četiri rivalke koje su bile među nosiocima.

U singlu joj je presudila Serena Vilijams, ali nije previše Stricova marila za to, u dublu je postala broj 1 na WTA listi i sve je obeležila peharom, iz kog se obilno pilo u Pragu.

 
 
 
View this post on Instagram

Jak slíbila, tak udělala! 🤩 Wimbledonská šampionka Barbora Strýcová pořádně oslavila svůj nejčerstvější titul a byla to pořádná jízda 👌🏻 Na tiskovce řekla, že oslava bude stejně velká, jako je wimbledonský úspěch, a svoje slova potvrdila. Slavilo se v centru Prahy ve stylové kavárně @cafecafeprague a byla to slušná pařba 😁🔥 Rozdivočelá hvězda tancovala jako urvaná ze řetězu. Dokonce vyslyšela hecování okolí, shodila černé triko a na parketu se svíjela jen v černé podprsence! „Jeď, Baru, jeď!“ tleskali jí přítomní. Její přítel jí pak donesl dort s hořícími prskavkami, které se společně snažili sfouknout, následovala další salva přípitků. No a po nich? Pařba pokračovala dál, dokud všem nedošly síly. Jestli někdo umí oslavit úspěch, pak je to jednoznačně @barborastrycova 🤩🥂🍾 #barborastrycova #wimbledon #tennis #champion #winner #party #celebrate #cafecafe #pragueA post shared by Blesk.cz (@blesk.cz) on

 

U jednom lokalu prestonice Češke, Barbora je priredila šampionsku žurku, na kojoj se ozbiljno preteralo sa alkoholom.

Iako su bili prisutni članovi familije, Barbora je priredila mali striptiz, skinuvši majicu, pa je slavila u brushalteru, što su zabeležili češki paparaci.

Bio je prisutan i njen dečko Petr MAtejček, ali malo ko joj je zamerio, na ovu titulu je čekala ceo život...

 
 
 
View this post on Instagram

What a night !! 📸 @benediktrencA post shared by Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA