Ne mogu biti srećniji nego što sam ovde uzeo prvu titulu: Duci čestitao Hrvatima na turniru u Umagu

Lajović izjavio ljubav svom timu i čestitao rivalu

  • 1

Foto: Printscreen Youtube

Srpski teniser Dušan Lajović rekao je da mu je vrlo drago što je prvu ATP titulu u karijeri osvojio u Umagu, na turniru iz serije 250 koji pohodi duže od decenije.

Pobedio je Atilu Balaža sa 2-0 u setovima 7:5, 7:5 posle skoro dva sata velike borbe u kojoj su nijanse odlučile pobednika.

- Dolazim ovde već 12 godina, igrao sam i juniorske turnire i ATP poslednjih deset godina. Sedam, osam puta sam bio ovde, tako da neverovatna organizacija, jedan od najboljih 250 turnira i ne mogu biti srećniji nego da uzmem prvu titulu baš ovde - rekao je Lajović na svečanoj dodeli pehara.

On je u finalu slavio posle preokreta u prvom setu u kom je njegov rival imao 5:3, brejk viška i kontrolu igre. Mađar je brejk potom ispustio, a Lajović je dobio taj deo igre 7:5.

- Atila, dobra partija... mislim da danas nisi imao dovoljno snage jer si igrao mnogo mečeva i da si bio potpuno spreman ne bi bilo ovako lako. Imao si me u prvom setu i da si ga osvojio moglo je da bude i drugačije. Žao mi je što si izgubio danas, ali sam bio u istoj situaciji pre nekoliko meseci i od tada imao neke dobre nedelje i uspomene i nadam se istom i za tebe. Jedan si od najboljih igrača koje sam sreo na šljaci - podsetio je Lajović.

Zahvalio se i publici koja ga je podržavala svih godina unazad.

- Nadam se da ćemo se videti još neki put u finalu - istakao je srpski igrač i potom se zahvalio svojoj porodici i timu.

Hvala vam na besprekornoj podršci, volim vas sve - poručio je na kraju. On je uz 250 bodova osvojio i novčanu nagradu od 90.390 evra.

VIDEO - Zašto na zapadu Noleta ne vole kao Rafu i Rodžera? Lajović nam je to objasnio u dve tačke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA