Sramni Englezi ponovo "razvode" Đokovića: Novak i Jelena nisu mogli bolje da im odgovore! (VIDEO)

Britanski tabloid San piše da je brak najboljeg tenisera sveta u problemu

  • 9
Novak Đoković Laureus Foto: Tanjug/AP

Englezi su tokom Vimbldona pokazali svoje pravo lice kada je u pitanju Novak Đoković, tako što su ga na konferenciji za medije žestoko napadali novinari, a navijači na terenu burno navijali za njegove protivnike.

On im je na to odgovorio brutalnim izdanjem u finalu protiv Rodžera Federera, nakon čega je osvojio svoj 5. vimbldonski pehar, a ukupno 16. na Gren slemovima.

Ali, Britanci tu ne nameravaju da se zaustave, već nastavljaju udare na Novaka i njegovu porodicu i po završetku Vimbldona.

Ponovo pišu o problemima u njegovom braku sa Jelenom, a glavni argument im je to što Jelena nije bila na finalu Vimbldona.

Iako je Đoković u izjavi posle meča objasnio zašto Jelena nije bila na tribinama i da je ostala u stanu sa ćerkicom Tarom, iako je posle meča na društvenim mrežama pokazala koliko joj je stalo do uspeha svog supruga, iako sada zajedno letuju u Hrvatskoj i slušaju romantične pesme Olivera Dragojevića uz muzikante na Korčuli, to Sanu nije dovoljan dokaz da Jelena i Novak uživaju u svom braku.

Novak Đoković Novak i Jelena na odmoru posle Vimbldona; Foto: Instagram/jelenadjokovicndf

Sanu je sumnjivo i to što Jelena nije ništa napisala na društvenim mrežama povodom godišnjice braka nje i Novaka i podsećaju da je to radila u prošlosti.

- Jelena je uvek bila Novakova snaga, ali postoje spekulacije da imaju problema. Ne prisustvovati nijednom meču na Vimbldonu, iako je bila u Londonu, prilično je čudno s obzirom na to da je uvek isticala koliko je ponosna na njegov uspeh i koliko su jaki zajedno - kaže navodni izvor za "San".

Podsetimo, Novaku su takođe Englezi pre tri godine "pakovali" aferu o bračnim problemima i navodnoj aferi sa indijskom glumicom Dipikom Padukone.

Nema sumnje da su se Novak i Jelena samo nasmejali, a odgovor nije mogao da bude bolji od ovog koji vidite u snimku ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jug

    22. jul 2019 | 09:12

    Što reče jedan naš pisac " A šta bi pričali da ne lažu. Kad bi znali istinu za navek bi ćutali.

  • DARKO 100%

    22. jul 2019 | 08:38

    A i da imaju problem,u cemu je problem!?jel to nesto strano za danasnje porodice na ovoj planeti,oni imaju pravo na svoju pdivatnost i kako ce svoj zivot upravljati

  • ........................

    22. jul 2019 | 15:11

    Englezi, odvratni ste svi koliko vas je , pakosni , zli , gledajte bolje vaseg carlsa I onu njegovu kamilu, sta ste uradili Dajani , sram vas bilo , svetske olosi , fuuuujjjjjjjj . NOVAK KRALJ NAD KRALJEVIMA I SRPSKO SRCE ! A VI ZLI CRKNITE OD MUKE !!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA