≫ 

Nemac o prezrenom Đokoviću: Omraženi, Novače, Rodžer je cvet, a ti kaktus! To je zbog NATO bombi!

Štampa ne prestaje da analizira srpskog tenisera i veliku pobedu nad Federerom

  • 64
Novak Đoković i Rodžer Federer Foto: AP/Tanjug

Najbolji teniser sveta, sviđalo se to starnim navijačima ili ne, je Novak Đoković koji idalje uživa u plodovima velike pobede na Vimbldonu od 3:2 nad Rodžerom Federerom, a tekstovi o istorijskom finalu ne prestaju.

Poslednji u nizu napisao je novinar nemačkog Bilda Franc Jozef Vagner koji se bavi tematikom "Novaka kojeg navijači ne vole".

- Omraženi Novače Đokoviću, ima li usamljenijeg srca od tvog nakon pobede nad Rodžerom Federerom? Dame i gospoda u kraljevskoj loži promatrali su namrgođeno i bezobrazno, a milioni ispred malih ekrana nezadovoljni su tvojom pobedom. Osetio si to. Klicali su na svaki Federerov poen, na svaki tvoj promašaj još više. Vimbldonsko finale igrao si prezren - piše nemački novinar.

VIDEO: Ižvrljao Novakovo ime! Da li je ovo novo dno koje je dotakao Nik Kirjos?

- Zašto te navijači ne vole? Jer izgaraš u svojim ambicijama, kažu. Federer je oličenje modernog sportiste: lagan, elegantan. Federer je kao buket cveća. Ti si, Novače, kao bodljikavi kaktus, trnovit grm - dodaje Vagner pa zaključuje:

- Znam odakle potiče ta nit tvojeg bića. Imao si 12 godina. Noćima si boravio u skloništu, dok su NATO-ove bombe padale nad Balkanom. Sa 12 nisi znao hoćeš li dočekati 13. Ti si onaj koji opstaje. Tvoja igra je borba.

VIDEO: Srđan Đoković o Novakovom istorijskom uspehu na Vimbldonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    26. jul 2019 | 09:52

    Vi se samo varate da je nejgovo srce posle Vikbldona bilo usamljeno?!Ima on armije svojih navijaca po celom svetu , koji ga gledaju i bodre uvek. Mozda su manjina na tim GS ali ne sekirajte se njegovo srce je itekako ispunjeno ljubavlju.Vole ga oni koje i on najvise voli

  • Nikodin

    26. jul 2019 | 09:54

    Ne znaju glupaci za Srpski inat i da su ga svojim ponašanjem podstakli da pobedi.

  • Bg

    26. jul 2019 | 10:08

    Hajde gubite se svi sa naseg portala sto udarate minuse. Nas NOVAK DJOKOVIC BIO I OSTAO CAR moze samo da ga mrze heheheh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA