Pale teške reči između Ivaniševića i Kirjosa: Ludi Australijanac nastavlja da proziva sve oko Novaka

Goran Ivanišević je u jednom momentu stao u odbranu Nika, ali nije odobrio njegove loše

  • 4
Nik Kirjos, Goran Ivanišević Foto: AP/Tanjug

Nik Kirjos nikako da se smiri, a očigledno da mu i negativni marketing prija, pa je posle ispada na Vimbldonu, nastavio sa sramotnim ponašanjem i u nastavku sezone.

I nastavio je da proziva sve oko Novaka Đokovića, a ovoga puta mu je meta Goran Ivanišević, sa kojim Đoković trenira u Marbelji pred američku turneruj uoči US Opena.

Naime, Ivanišević je nedavno u jednom intervjuu čak i stao u odbranu Kirjosa, rekavši da bi tenis bio dosadan bez igrača koji imaju takav stil igre, ali je kasnije dobio pitanje da li bi mogao da bude trener takvom igraču, a taj odgovor se nije dopao Kirjosu.

- Mnogo ljudi me pita to u ovom momentu, ali ne znam šta bih vam rekao, jer čak ne znam šta bih njemu rekao da ga treniram. Autoritet je komplikovan za Nikov temperament. U suštuni, jedino rešenje koje mi se čini mogućim jeste da Nik trenira Nika - rekao je Ivanišević uz osmeh.

Kirjos je na to odgovorio na Tviteru tako što je podelio vest sa naslovom "Đokovićev trener Goran Ivanišević o ideju da trenira Nika Kirjosa: Ne znam čak ni šta bih mu rekao kao trener".

Uz to, Kirjos je samo odgovorio da bi isto bilo i u obrnutom smeru: "Ja takođe".

VIDEO: Gospodske reči Novaka na prozivke Kirjosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3seta

    31. jul 2019 | 14:35

    Kakav kirgijosčić kakvi bakrači breee!

  • Misko

    31. jul 2019 | 21:30

    On je samo jedan od mnogih kengurcica, nekulturni prostak sa puno ljubomore na Noleta, papcina teska.

  • zak

    31. jul 2019 | 19:56

    Kyrgios je jedan mali igrac jer on se bazira samo na servis, nista znacajno do sada nije ucinio jedino syo mu dobro ide to su ogovaranja na racun svojih kolega, mnogo nisko sa nnegove strane nije zanimljiv.!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA