≫ 

Tipsarević objavio da završava karijeru!

Završava se jedna lepa profi priča...

  • 12

Janko Tipsarević je rekao - kraj!

Nekada najperspektivniji srpski teniser objavio je da završava 16-godišnju profesionalnu karijeru, oglasio se na svom instagramu gde je obnarodovao da se povlači iz igre koja ga je proslavila.

Poslednje mečeve, kako je rekao, igraće za Dejvis Kup reprezentaciju Srbije u Madridu, pre toga pojaviće se još na nekolicini turnira zaključno sa Ju-Es Openom.

Bivši broj osam svetskog tenisa u svojoj poruci nije želeo da budi emocije, poručio je da je posle mnogo razmišljanja doneo odluku, te da će se u daljem životu maksimalno posvetiti porodici i teniskoj akademiji koju je pokrenuo.

Bilo je ovo sjajnih 16 godina. Posle mnogo preispitivanja i razmišljanja šta mi je najvažnije u ovoj životnoj fazi, i šta me najviše čini srećnim. Odlučio sam da se povučem iz profesionalnog igranja tenisa. Neću ovde pisati srceparajuće poruke (još uvek) koje će vas rasplakati, jer još imam da odigram neke mečeve. Pored Ju-Es Opena čekaju me i par turnira, poslednji meč odigraću za Dejvis Kup reprezentaciju u Madridu - napisao je osvjačač četiri ATP titule.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    20. avgust 2019 | 15:52

    Koju karijeru?

  • GORAN.

    20. avgust 2019 | 16:31

    SREĆNO JANKO U DALjEM ŽIVOTU. HVALA NA DOPRINOSU KOJI SI DAO U SRPSKOM TENISU. SVAKO DOBRO TEBI I PORODICI.

  • Lozana

    20. avgust 2019 | 16:50

    Zaradio covek 8.507.758 $ u karijeri, a vi pitate koju karijeru, hahaha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA