≫ 

Težak žreb za Đokovića na US Openu, moguć srpski derbi za Noleta u 3. kolu!

U njegovom delu žreba se nalaze Vavrinka, Medvedev i Federer

  • 9
Cincinnati Tennis Foto: Tanjug/Ap

Najbolji svetski teniser Novak Đoković otvoriće svoj nastup na US Openu protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene!

Ukoliko savlada prvu prepreku, Đoković će u 2. kolu igrati protiv boljeg iz duela Sem Kveri - Huan Ignacio Londer, dok bi u trećem kolu mogao da igra protiv Janka Tipsarevića ili Dušana Lajovića.

Tipsarević će igrati protiv Denisa Kudle, dok će Lajović turnir početu protiv Stiva Darsisa.

Novak bi u četvrtom kolu mogao da igra još jedan srpski derbi s obzirom na to da su na toj strani žreba Laslo Đere i Miomir Kecmanović. Prvi igra protiv Žeremija Šardija na startu, a drugi protov Zakarija Svajde.

U osmini finala mogao bi da igra protiv Stena Vavrinke ili Kevina Andersona, u projektovanom četvrtfinalu protiv Danila Medvedeva, a u polufinalu bi rival mogao da mu bude Rodžer Federer koji US Open počinje protiv kvalifikanta.

Rafael Nadal je na drugoj strani žreba gde se još nalaze Tim, Cicipas, Bautista Agut, Čilić, Zverev, Hačanov... dok turnir počinje protiv Milmana.

U Rafinom žrebu je i Filip Krajinović koji bi mogao da se sastane sa španskim tensierom u osmini finala. Prethodno takmičenje otvara protiv Nemca Sedrika Marsela Štebea, a zatim u 2. kolu moguć duel sa Marinom Čilićem i u trećem sa Iznerom ili Štrufom.

VIDEO:  Da li je ovo Novakov naslednik?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3OPAH

    22. avgust 2019 | 20:06

    Najteze je da ce novak u četvrt finale igrati protiv danilo medvedeva najopasnija prepreka na putu a ovo ostalo oduvaće kao prašinu taj mladi medvedev očigledno je da ima lgru protiv novaka nepogresivi servisi kao iz topa zabrinjavajuće je videćemo dali novak sprema neki novi recept za tog medveda

  • Davkovic

    22. avgust 2019 | 18:48

    Ko ce koga,ako ne svoj svoga 😜

  • Dejan

    22. avgust 2019 | 18:53

    Bice teskp sa Kverijem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA