≫ 

Muke po seksi Eženi: Prevarant se predstvljao kao njen brat, živeo dva meseca kao grof

Po povratku u hotel u Majamiju gde je redovan gost, kanadsku teniserku sačekalo neprijatno iznenađenje

  • 3
Eženi Bušar Foto: Instagram.com

Kanadska teniserka Eženi Bušar našla se na proveri jednog hotela u Majamiju jer je za kratko vreme, do maja do jula, sa njenog računa skinuto 42.000 dolara. Iz uprave hotela isprva nisu obraćali pažnju jer je usluge tog ugostiteljskog objekta koristio mladić koji se predstavljao kao njen brat - a ustvari reč je o prevarantu!

Momak po imenu Solomon Šlomo Žazari (24) je iskoristio saznanje da Bušar vrlo često boravi u tom hotelu, jednog dana je došao na recepciju i rutinski se predstavio kao njen brat i očito je bio ubedljiv u tome, pošto je u narednom periodu živeo na "visokoj nozi".

Naravno, sve je to išlo na ime i račun Eženi Bušar.

 
 
 
View this post on Instagram
I don’t normally sit like this I swearA post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Saznavši to, Eženi je preko svog advokata upravi hotela objanila da momak nema veze sa njom, pa je račun morao da rešava hotel.

U međuvremenu pomenuti je uhapšen i protiv njega je pokrenut postupak po nekoliko tačaka: lažno predstavljanje, prevara, krađa i posedovanje narkotika zbog toga što mu je u trenutku hapšenja policija u džepu pronašla paketić kokaina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA