≫ 

Ne zanima me žreb, proučiću ga sam za 5 minuta: Nole oštro o putu do titule na US openu!

Bez dlake na jeziku

  • 4
Novak Đoković Foto: Guliver/Matthew Stockman/Getty Images

Novak Đoković nije bio previše raspoložen da komentariše žreb za US Open, koji mu nije bio previše naklonjen.

U osmini finala mogao bi da igra protiv Stena Vavrinke ili Kevina Andersona, u projektovanom četvrtfinalu protiv Danila Medvedeva, a u polufinalu bi rival mogao da mu bude Rodžer Federer koji US Open počinje protiv kvalifikanta.

- Nemojte mi govoriti s kim ću igrati. Ne želim da znam, proučiću to kad budem sam. Učiniću to za pet minuta, trebaće mi neko vreme da to procesuiram - objasnio je Novak Đoković predstavnicima medija posle žreba.

Grend slem počinje u ponedeljak, a Novak ima nameru da dođe do 17. Grend slem pehara, čime bi se opasno približio Rodžeru Federeru, koji u kolekciji ima 20 najvažnijih trofeja.

- Mislim da svi igrači prouče žreb pre prvog meča. Pogledaš u svoj deo i znaš kuda moraš da pošalješ skaute, naravno da moraš da razmišljaš i par koraka unapred, ali najveći fokus je na prvom rivalu.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković otvoriće svoj nastup na US Openu protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene, ukoliko savlada prvu prepreku, Đoković će u 2. kolu igrati protiv boljeg iz duela Sem Kveri - Huan Ignacio Londer, dok bi u trećem kolu mogao da igra protiv Janka Tipsarevića ili Dušana Lajovića.

VIDEO  Ovo je put Srbije do finala Mundobasketa: Kompletna analiza grupa i ukrštanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник

    23. avgust 2019 | 21:04

    Тако је Новаче

  • sl.đ.bijelić

    23. avgust 2019 | 22:50

    Taaakooo jeee, ljudino naša i istinski ponosu nacije!!! Hmmm, nesumnjivo, namestili su ti nenormalno znatnih prepreka u projektovanom kosturu,ali, znaš ti njima odgovoriti, baš kao što i mi znamo zašto si im ti tako odgovorio! E, sad, kad znamo kakve su ti sve zamke postavili, mi koji smo uvek uz tebe, ovaj put ćemo još više biti s tobom, tako da, dok oni budu urlali ono svoje “Rodžer,Rodžer”, ti, odavde, iz Srpske ( a na Flešing Medou) , čuješ ono:”Novak! Novak!” A šta god tamo da napraviš, ostaćeš heroj ovog namučenog naroda u našoj Srpskoj koji zna da ceni i poštuje tvoje sportske podvige i tvoje mudro rodoljublje! Da, baš tako. Ideeeemmoooo, Novače, naše tople srećice kovače!!!

  • Mio

    23. avgust 2019 | 21:52

    Tako je pa oni o Novaku razmisljaju! Zao mi Federera jedva se oporavi od Vibldona .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA