Novak je neprikosnoven, Federer teško do novog pehara: Rodik dao svoju prognozu US Opena!

Amerikanac smatra da će Novak ili Rafa osvojiti 4. Gren slem sezone

  • 1

Osvajač US open-a iz 2003. godine i nekadašnji broj 1 svetskog tenisa Endi Rodik dao je svoje predviđanje rezultata na poslednjem Gren slemu u sezoni, a po njegovom mišljenju Novak Đoković je jedan od glavnih favorita.

Naime, on je u intervjuu za Njujork Post istakao da Rodžer Federer nema velike šanse da podigne novi pehar jer nije odradio pripremne mečeve na turnirima pred Otvorene prvenstvo SAD.

- Dva jasna favorita za osvajanje US open-a su Novak i Rafa - istakao je Rodik.

 

- Federeru, posle gubitna finala na Vimbldonu, treba publika koja će ga nositi do pobede. Srećom, nisam video čoveka kojeg više vole od njega. Moraće da traži formu jer nema puno mečeva. Ako prođe kroz prvu nedelju kako treba, imaće šanse.

Rodik je takođe prokomentarisao igru i dominaciju velike teniske trojke.

- To je kao da pokušate da dodelite Oskara bez da odgledate četvrtinu filma. Pitate me za zdravlje. Mogu da stavim dobar novac na svakog od njih. Novak je najdominantniji teniser trenutno, Rafa je nepobediv na šljaci u Francuskoj, a Rodžer je još uvek sposoban da osvaja Gren slemove. Neverovatno.

Da podsetimo, Novak Đoković u ponedeljak oko 19 sati igra svoj prvi meč na turniru, a protivnik u 1. kolu mu je Baena Karbaljes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA