Poznato je kada Đoković igra naredni meč na US Openu, Nadal dobio rivala posle drame!

Novak zatvara program na ''Artur Eš'' stadionu

  • 0
US Open Tennis

Foto: Tanjug/AP

Iako je u 2. kolu US Opena zaradio povredu ramena, Novak Đoković će biti spreman za meč 3. kola Gren slema u Njujorku protiv Denisa Kudle!

Prvi reket sveta će protiv domaćeg tensiera igrati na ''Artur Eš'' stadionu u noći između petka i subote od 02.30 minuta.

Đoković će protiv Kudle igrati drugi put u karijeri i imaće priliku da osveti sunarodnike Janka Tipsarevića i Dušana Lajovića koji su u prva dva kola izgubili od narednog Novakovog rivala.

- Dobra stvar je što na Gren slemu imate slobodna dan tako da ću uz lekarsku pomoć biti u što boljem stanju - rekao je branilac trofeja u Njujorku.

US Open Tennis

Foto: Tanjug/AP

Ukoliko eliminiše Kudlu, Novak će u 1/8 finala igrati protiv boljeg iz duela Vavrinka - Lorenci.

Rafael Nadal je u 3. kolo prošao bez borbe, jer mu je Kokinakis zbog povrede predao meč. On će u narednoj rundi igrati protiv Čunga koji je posle drame dobio Verdaska.

Španac je vodio sa 2:0 u setovima, ali je dozvolio konačan preokret i poraz posle taj-brejka u petom setu (6:1, 6:2, 5:7, 3:6, 6:7).

Ako savlada Čunga, nadal će u 1/8 finala igrati protiv boljeg iz duela Izner - Čilić. Podsetimo, njegov duel sa Đokovićem moguć je tek u finalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA