Gospodske reči Novaka posle finala US Opena: Da li će sujetni Rodžer i Rafa nešto naučiti iz ovoga?

Najbolji teniser sveta ponovo je pokazao veličinu

  • 9
US Open Tennis

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković se oglasio na društvenim mrežama povodom finala US Opena, u kojem je Rafael Nadal savladao Danila Medvedeva posle epske borbe u pet setova.

Najbolji teniser sveta je čestitao svom velikom rivalu na tituli i pokazao je da nije sujetan, za razliku od Nadala i Federera, koji to nikada ne rade kada Đoković osvoji Gren slem titulu.

- Čestitam Rafi na stvaranju istorije u našem sportu i pokazivanju neverovatnog borbenog duha. I čestitke Danilu na neverovatnom letu na tvrdoj podlozi u Americi. Treba da budeš ponosan na sebe. Velike stvari su pred tobom. Svaka čast momci i hvala vam za ovaj fantastičan meč - napisao je Đoković uz video sa kraja meča.

 

Podsetimo, Nadal je sada došao do 19. titule na Gren slemu i Federer mu beži samo jednu, dok Đoković sada zaostaje za tri pehara Špancu.

VIDEO: Đorđević o Vasi Miciću: Odlučio je da bude uz nas, pokazao je veličinu i hrabrost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svesna

    9. septembar 2019 | 15:27

    Tako je, Nole! Čovek pre svega!!!

  • Skåne

    9. septembar 2019 | 17:30

    Prvo ce Rafa da prosisa onog svajcarskog naduvenko sledece godine po broju osvojenih grend slem turnira a onda ce Nole da prosisa obadvoje 😉😂😊 tako da ce onaj samobendisani svajcarac biti upamcen kao treci najbolji svih vremena 😂😂😂😂😂

  • Vux

    9. septembar 2019 | 17:38

    Recnik mu je uvek bio dobar, nek povede vise racunavo igri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA