Beker nema dilemu ko je najbolji teniser svih vremena: Federer, pa Đoković i Nadal

Svoj glas Nemac je dao Švajcarcu

  • 5

Teško da će ikad prestati teniska trilema oko toga ko je najbolji igrač svih vremena, a svaka rasprava, dok se ne pojavi neko novo tenisko čudo, još dugo će se svoditi na tri imena: Federer, Nadal, Đoković.

Jednostastavno je tako, jer istorija ne pamti da je bilo boljih, trofejnijih i spektakularnijih igrača od ove trojice, a ako pitate Novakovog bivšeg trenera Borisa Bekera, on nema dilemu - Federer je ispred svih!

Beker ne krije da voli Nadala, i Đokovića naravno, ali tvrdi da Federer ima ono što nemaju Srbin i Španac, što ga čini najboljim na svetu.

- Zaista poštujem Rodžera Federera, on je istinski ambasador tenisa toliko dugo. Volim Nadala i Đokovića, ali moj favorit je Federer zbog načina na koji igra, kako servira, kako izlazi na mrežu, i kako igra slajs i bekhend... - prenosi Bekerove reči portal tenniswolrdusa.

Beker smatra da je Švajcarac najkompletniji teniser svih vremena.

- Ima toliko široku lepezu poteza, drugačiji je. On je neko na koga bi sva deca trebalo da se ugledaju i da ga oponašaju. Smatram da on nosi breme ambasadora tenisa kao najbolji igrač svih vremena u najboljem smislu te reči ,i to mi se dopada.

Beker je, pdosetimo, sa Đokovićem radio od 2013. do 2016. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🎹🎹🎹

    16. oktobar 2019 | 20:22

    Slazem se da Federer igra najlepsi tenis. Ali ko ce biti najbolji, znacemo kad sva trojica zavrse karijere. A odlucice iskljucivo rezultati, a ne ko igra lepse. To je jedino merilo. Sva trojica imaju sansu za to. Pozdrav za sve ljude koji realno gledaju na ovu temu.

  • Cccc

    16. oktobar 2019 | 21:31

    Komedija...federer ima sa djoletom negativan skor i najbolji ...komedijanti...

  • lune

    17. oktobar 2019 | 08:19

    federer jeste gospodin i teniser koji se jednom radja ali jos uvjek igraju sva trojica treba sacekati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA