≫ 

Igraš protiv Karlovića sa velikim si**ma! Trener japanske igračice je motivisao na urnebesan način

Nije bilo nimalo lako Japanki Misaki Doi tokom meča sa Gergesovom

  • 0
Foto: Printscreen Twitter

Srećom, njen trener je imao zanimljiv način da motiviše svoju igračicu, koristeći za poređenje jednog od teniskih divova sa "gromom" u reketu.

Misaki se u prvom kolu turnira u Luksemburgu sastala sa Nemicom Julijom Gerges, dobila prvi set sa 7:5, ali onda počela da gubi.

Gerges je spasla jednu brejk loptu u drugom gemu drugog seta i tada je Doi pala. Pretrpela je tri uzastopna brejka i izgubila drugi set sa 1:6.

- Znam da je to kao da igraš protiv Ive Karlovića s velikim sisama, ali slušaj, neće moći da servira tako tokom celog meča - rekao je Kristijan Zamalka svojoj teniserki.

On je aludirao na snažan servis hrvatskog igrača, zahvaljujući kome je Karlović tokom čitave karijere u singlu maltretirao svoje protivnike u muškom delu žreba.

Nemica je odservirala impozantan 21 as tokom meča i premda je Doi iz početnog udarca imala nešto bolje procente, Gerges je jače "bombardovala" i naročito bolje realizovala poene posle svojih servisa.

Da podsetimo, Gerges je na kraju pobedila sa 2-1 u setovima i preokrenula posle 5:7 na 5:7, 6:1, 6:3 posle dva sata i 15 minuta igre.

Video: Žurka na terenu: Novak i Ivanišević odigrali nožni tenis za medalju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA