Tipsarević posle velike pobede nad Fonjinijem rekao samo jednu reč: Neočekivano!

Janko je i sam sebe iznenadio

  • 0

Srpski teniser Janko Tipsarević nije ni sam mogao da veruje da će uopšte igrati na turniru u Stokholmu, a onda na njemu i pobediti jednog od nezgodnijih igrača sa ATP tura - Fabija Fonjinija.

I ne da ga je Tipsarević pobedio, razbio ga je u dva seta sa po 6:1, gde je Italijan, poznat kao "mina" za mnoge velike igrače osvojio prvi gem u oba seta i posle "postio" do kraja.

Tipsarević ni taj detalj nije očekivao.

- Jedna reč: neočekivano. Pre svega, jedva da sam i došao da igram u Stokholmu. Nisam mislio da ću igrati ove nedelje i da ću pobediti top 10 tenisera na svetu. To me čini veoma srećnim i ponosnim. Nisam mu dao šansu da se vrati ponovo u meč - rekao je Tipsarević za ATP.

Fonjini je na turniru u Stokholmu igrao polufinale ranijih godina pa će mu ovaj rezultat otežati odlazak na Završni masters u Londonu pošto je trenutno 11. u trci. Tipsarevića ta trka odavno više ne zanima pošto u Stokholmu igra svoj poslednji turnir u karijeri.

Trideset petogodišnjak će se susresti sa Japancem Juićijem Sugitom koji je bio bolji od Stefana Travalje u drugom kolu.

- Sutra će biti veoma teška bitka protiv Sugite i uglavnom će se voditi na osnovnoj liniji - poručio je Tipsarević. Program turnira u Stokholmu počinje od 11 časova.

Da podsetimo, Janko će posle Stokholma u novembru odigrati još samo Dejvis kup u Madridu sa Srbijom posle čega će okončati dugu i uspešnu karijeru.

Video: Nole kao košarkaški trener

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA