≫ 

Endi Mari uzvraća udarac: Preokrenuo protiv Vavrinke, osvojio titulu i zaplakao od sreće!

Veliki uspeh Endija!

  • 3
Endi Mari Foto: twitter.com

Stan Vavrinka i Endi Mari odigrali su spektakularno finale Antverpena, u kom je preokretom slavio Endi sa 3:6, 6:4, 6:4!

Na tvrdoj podlozi u dvoranskim uslovima, Mari je kao 243. igrač sveta pokazao da je vreme da se vrati u teniski vrh i učini scenu malo zanimljivijom!

Posle dve godine je odigrao svoje prvo ATP finale i pokazao da ima još šta da pruži ovoj igri, iako su ga povrede žestoko sputavale.

Prevazišao je Mari i psihičke barijere, iako je Vavrinka meč otvorio sa 3:0 i lagano osvojio set, usledio je povratak Britanca.

U drugom setu je Endi gubio sa 3:1, pa je izjednačio na 3:3 i prvu set loptu potom materijalizovao za duži duel.

U trećem setu je viđen spektakl od 3. do 6. gema, naređala su se čak četiri brejka, pa je u napetoj završnici pala odluka.

Posle osvajanja poslednjeg poena, Endi se borio sa emocijama i na kraju je seo na klupu i zaplakao, premotavši u glavi sve što je prošao u poslednje dve sezone.

To je prva titula za Endija još od marta 2017. godine, najavio je da će nas čekati daleko zanimljiviji teniski dani u novoj sezoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA