Osvojio prvi trofej u karijeri, pa odmah isprozivao Noleta, Nadala i Federera

Denis Šapovalov, kanadski teniser je osvojio turnir u Stokholmu što mu je prvi u karijeri

  • 6

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer su obeležili svetski tenis u poslednjih 10-15 godina, a kanadski teniser Denis Šapovalov smatra da polako odlaze u istoriju.

Šapovalov je do prvenca u karijeri došao pobedom u finalu nad Filipom Krajinovićem u dva seta, 6:4, 6:4. i odmah posle toga je hrabro najavio pad velike trojke.

- Siguran sam da će sledeće sezone biti mnogo iznenađenja. Očigledno je da "velika trojka" i dalje tu, još igraju dobro. Ipak, pre ili kasnije, skinućemo ih sa vrha. Treba samo da budemo strpljivi - rekao je Šapovalov.

Denis Šapovalov Foto: AP/Tanjug

On je naznačio koji bi igrači mogli da ugroze Novaka, Rafu i Rodžera.

- Mlađi igrači polako počinju da se penju na ATP listi. Medvedev je u poslednjih nekoliko meseci zaista napravio veliki prodor. Siguran sam da će ga slediti mnogi, ima tako mnogo talentovanih momaka. Tu su Frensis Tijafo, Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev. Svako ima svoj put - rekao je Šapovalov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    21. oktobar 2019 | 17:06

    Naravno da cete ih skinuti...Samo kad odu u penziju....Cuj ti njega kaze siguran sam jednog dana...😂

  • Brana

    21. oktobar 2019 | 17:13

    Ti ih sigurno neces skidati,budi srecan ako se u opste sretnes sa nekom od te 3 legende i nemocno odgledas kako te razgrađuju na atome!

  • Pero

    21. oktobar 2019 | 19:42

    Prosjek godina velike trojke je skoro 35 a i dalje su u top 3 kad ih budu skinuli bice malo sramota slaviti taj uspeh, pa cak i Marej koga su poslali u penziju je osvojio turnir tako da tisina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA