• 6

Nadal poludeo kad je čuo pitanje o braku: Jel se ti šališ? Da li je moguće da si me ovo pitao?!

Španac nije mogao da veruje šta je čuo posle poraza od Aleksandera Zvereva

  • 6

Rafael Nadal je poražen od Aleksandera Zvereva u prvom meču grupne faze završnog Mastersa, čime je pružio Novaku šansu da sve bude u njegovim rukama što se tiče povratka na 1. mesto na kraju godine.

Nadal je posle meča bio vidno nervozan, a posebno ga je izbacilo iz takta poslednje pitanje, kada je dovedena u pitanje njegova želja i razmišljanje o tenisu nakon braka i koliko je to uticalo na promenu njegove filozofije.

- Iskreno, da li ste me zaista pitali ovo? Jel ovo šala ili ozbiljno pitanje? Ozbiljno?! Veoma sam iznenađen da me pitate ovo nakon što sam sa istom devojkom 15 godina i imam stabilan i normalan život. Nema nikakve veze da li stavite prsten na prst ili ne. To je u mojoj ličnosti tako. Možda je za vas drugačije. Koliko ste vi sa vašom ženom dugo?

Novinar je na to odgovorio trideset godina, na šta je Nadal uzvratio.

- A pre toga? Možda niste sigurni, zato me pitate - rekao je Nadal, nakon čega su svi u sali počeli da se smeju.

Međutim, jasno je moglo da se vidi da je Nadal uznemiren pitanjem, jer je konferenciju završio "Ajde da se prebacimo na španski, jer ovo je sra*e".

Pogledajte taj deo konferencije:

Nadal se oženio 19. oktobra na Majorci u svadbi koja je u Španiji proglašena za venčanje godine. On je posle 15 godina veze ušao u brak sa dugogodišnjom devojkom Marijom Fransiskom Pereljo.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Zare

    Mnogo sexa pa se trosi covek

  • ajdemi

    Vamos Rafa!

  • Бане

    Ето колико је размажен кад му људи остављају намештена питања... Ђоковићу је свако питање намештаљка да га избаце из колосека а овај уображенко се наљутио на првом...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima