≫ 

Preko ramena i bez gledanja: Novak odigrao strašan poen i odgovorio na provokacije Engleza!

Vanserijski potez dostojan velikog šampiona

  • 9

Foto: Printscreen Twitter

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odigrao je vrhunski poen sredinom prvog seta, ali mu ni to nije pomoglo da napravi brejk u šestom gemu protiv Dominika Tima.

Novak i Tim su se sastali u meču drugog kola Bjorn Borg grupe na završnom mastersu u Londonu i Đoković je početkom prvog seta bio za nijansu bolji. Napravio je brejk, koji je Tim vratio i izjednačio na 2:2, ali je Novak nastavio da preti.

Imao je 40:40 i Tim je servirao. Austrijanac je posle kraće razmene ispalio dobar forhend po dijagonali, Novak je uzvratio forhendom po paraleli koja je promenila ritam poena.

 

Tim se odbranio ali je ostao daleko iza osnovne linije, pa je Đoković odigrao drop-šot. Usledilo je nadmudrivanje na mreži iz koga je delovalo da će Dominik izaći kao pobednik.

Prošao je Đokovića na mreži, ali je Novak krenuo da trči nazad i bez gledanja i okreta je udario lopticu preko ramena i - pogodio! Došao je ovim spektakularnim poenom do prednosti u gemu, ali ne i do brejka, pošto je Tim izjednačio na 3:3.

Novak je posle ovog poena stavio šaku na uvo i "pokušao da čuje" tihu londonsku publiku koja mu nije naklonjena još iz finala sa Rodžerom Federerom od pre nekoliko meseci, a sada je glasnije reagovala kada bi Tim dobio poen.

Video: Novak Đoković po peti put pokorio Pariz!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ratar

    12. novembar 2019 | 22:35

    Razbija ga tim kao beba zvecku. Ipak godine cine svoje... ni on vise ne moze da bude kao nekad...

  • amer

    13. novembar 2019 | 05:17

    Pisu se pobede a ne poeni.

  • Дејан Младеновић

    13. novembar 2019 | 08:57

    проклети били енглези

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA