≫ 

Povlače se braća Brajan: Najlegendarniji teniski dubl najavio penziju!

Bob i Majk će 2020. godine odigrati svoju poslednju sezonu

  • 0
Bob i Majk Brajan, Braća brajan, US Open Foto: Guliver/Matthew Stockman/Getty Images

Legendarni američki dubl igrači, braća blizanci Bob i Majk Brajan, odlučili su da se povuku iz tenisa! Oni su na svom Instagram profilu najavili da će im 2020. godina biti poslednja u karijeri.

Braća Brajan su odlučila da se povuku iz tenisa posle US Opena 2020. godine. Amerikanci koji imaju 41 godinu će teniski kraj imati tamo gde su i počeli, tačno 25 godina kasnije - na terenima u Njujorku, jer je US Open 1995. bio njihov prvi Gren slem turnir u karijeri.

Tokom karijere su zajedno osvojili 16 Gren slem turnira. Šest puta su bili najbolji na Australijan openu, tri puta na Vimbldonu, dva Rolan Garosa i pet US Opena.

- Posvećujemo 2020. godinu svima koji su sa nama podelili ovo neverovatno putovanje. Bez obzira da li ste za nas, ili protiv nas, zahvalni smo vam na strasti prema sportu koji nam je toliko dao. Uvek ćemo dati sve od sebe da vratimo tu ljubav. Hvala što ste nam dozvolili da živimo svoj san - poručili su na svom profilu braća Brajan.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Bob Bryan (@bryanbros) on

Video: Novak Đoković sa svetskim zvezdama uveličao oproštaj Štepaneka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA