≫ 

Kladionice veruju u Novaka protiv Federera: Dugo nije viđena ovakva kvota na Švajcarca!

Nole je favorit na papiru protiv velikog rivala

  • 0

Novak Đoković i Rodžer Federer sastaju se po 49. put u karijeri! Duel poslednjeg kola grupne faze u Londonu, koji je na programu od 21.00 u O2 areni, daće odgovor ko nastavlja takmičenje u polufinalu, a ko završava sezonu.

Obojica iz prva dva kola imaju pobedu nad Beretinijem i poraz od Dominika Tima, a sada će u međusobnom okršaju odrediti ko nastavlja dalje takmičenje na završnom Mastersu.

Đokovića bi pobeda nad Federerom ostavila u igri u borbi za 1. mesto na ATP listi na kraju godine, ali nema sumnje da protiv Federera neće biti ni malo lako.

U dosadašnjih 48 mečeva, Novak vodi sa 26:22, a poslednji duel bio je onaj epski triler u finalu Vimbldona, koji je Novak dobio posle istorijskog tajbrejka u petom setu, kada je slavio sa 13:12, nakon što je prethodno spasio dve vezane meč lopte koje je imao Federer.

Kladionice sada daju prednost Novaku, pa je tako kvota na Novaka 1,40, dok pobeda Federera nosi kvotu 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Đoković - Federer.

Kvota na Federera je prilično velika kada se uzme u obzir poslednji duel Novaka i Rodžera u kome su nijanse odlučivale, kao i to da su obojica u solidnoj formi.

Video: Ovo je Federer, ili Đoković, Ili Zdravko Čolić... Blam muzeja voštanih figura

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA