Voditeljka pitala Federera za Novaka i Vimbldon: Publika ovacijama ispratila Rodžerov odgovor!

Švajcarac se, istovremeno, i zahvalio publici koja ga je bodrila na meču

  • 12
Rodžer Federer Printskrin: Twitter/ Atp Tour

Rodžer Federer je odigrao jednu od svojih najbojih partija protiv Novaka Đokovića i nije čudo što je posle 74 minuta upisao trijumf u 3. kolu ''Bjorn Berg'' grupe završnog mastersa u Londonu.

Trijumf koji mu je doneo polufinale Londona, ali i trijmuf kojim se koliko-toliko revanširao Đokoviću za poslednji poraz u ovom gradu. Doduše - na Vimbldonu!

Otuda i ne čudi što je jedno od pitanja novinarke na terenu bilo vezano za to šta je sada bilo drugačije u odnosu na ono vanvremensko finale Vimbldona.

- Pogodio sam meč loptu, predpostavljam - rekao je Federer i izazvao salvu oduševljenja u O2 Areni, i potom nastavio:

- Bio sam tako blizu na Vimbldonu igrati taj meč na Vimbldonu protiv Novaka, bilo je mnogo uspona i padova, kao i protiv Nadala u polufinalu i Nišikorija u četvrtfinalu. To je bio samo poen ovamo i tamo koji je napravio razliku. On ih je pogodio. Tu ne možete ništa da uradite. Trudite se sledeći put više i nadate se da ćete vi pogoditi. Ostao sam miran do kraja i sada ne mogu da budem srećniji. 

- Kako je turnir odmicao, igrao sam sve bolje i bolje. U 1. kolu nikada nije lako, Tim je bio dominantan u našoj grupi i stavio nas je u ovu situaciju. Odlično sam servirao i imao sam jasan plan igre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    15. novembar 2019 | 08:39

    Ovaj Federer je gove*o! A Britanci zlo neopevano! Aplaudirati na dve duple servis greske i zvizdati pa to ni u nekoj zabiti gde tenis vide prvi put ne bi uradili! Svakako ovo je samo znak koliko je tesko Federeru pao poraz na Vimbldonu. Nadam se da je ovo Novaku snaga da ga razbije sledeci put. A ovi nasi sto ne podnose Djokovica i lupaju minuse pa i njima bih lupila samar. Ovi Britanci navijaju za Federera a mi ne mozemo za svog da navijamo. Ma haos smo narod.

  • Dura Valjevo

    15. novembar 2019 | 08:39

    Posto si bolovao posle Vimblindona par meseci dobio si malo na kascicu srece da mozes malo da odahnes i rucas sa tvojom Mirkom ali ne zadugo tek te ceka pakao 2020 god od Srbina Djokovica pa nek navija ceo svet za tebe i uvrede koje saljes Dokovicu nateracete da mnogo vise tugujes ili.ces okaciti.reket o klin kao Berdih nisi ti ratnik nemas ti srce nisi ti iz Sbije ti si pi. iz Svajcarske.

  • Mujo

    15. novembar 2019 | 08:30

    Cereka se kao p....a na nove gaće.A plačeš kada izgubiš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA