≫ 

Nole je delovao izgubljeno na konferenciji, a Englezi su rešili da ga dotuku pitanjem o publici!

Englezi se ne bi ovako postavili da je Endi Mari bio u Novakovoj koži...

  • 18
Novak Đoković Foto: Sportklub

Novak Đoković delovao je prilično utučeno i rasejano na konferenciji posle poraza od Rodžera Federera u Londonu.

Nije uspeo Novak da dođe do polufinala turnira, u grupnoj fazi je ispao posle poraza od Rodžera Federera, koji je odigrao besprekorno od početka.

Ipak, Novak se suočio sa skandaloznim tretmanom publike, koja mu je aplaudirala na duplim servis greškama, bilo je i ovacija na tim momentima, što su brojne legende tenisa osudile.

Ostrvski mediji se i nisu baš potrudili da to osude, štaviše, jedan novinar je postavio Novaku pitanje o atmosferi, ali tako što je O2 Arenu pohvalio kao akustičnu, "intimniju", dvoranu u kojoj je lakše ostvariti komunikaciju!

- Važan je meč i svaki put kada sam se suočavao sa Rafom ili Rodžerom bilo gde, stadion je pun, sve je naelektrisano, glasno, dobra je atmosfera - bio je jednostavan i džentlmenski odgovor Đokovića, iako je dobro znao kroz šta je prošao.

Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Bilo je pitanja i o problemu sa laktom, na koji se požalio na početku 2. seta.

- Nadam se da nije ništa posebno i da ću moći da igram u Madridu sa reprezentaciju. Bol je oštar, ali mogao sam da igram do kraja. Da je nešto ozbiljnije, ne bih bio u stanju da držim reket. Bio je to samo uvrnut pokret koji sam napravio, nije izazvao nikakav problem kasnije u igri.

Da li je preokret i poraz od Tima u drugom kolu uticao na ovu partiju?

Novak Đoković Foto: Guliver/Naomi Baker/Getty Images

- Možda, ne znam, bilo je teško izgubiti onakav meč, počeo sam dobro turnir, vrhunski sam se osećao u Parizu koji sam osvojio, možda se stvari menjaju u vezi s mojim samopouzdanjem na terenu, nije danas bilo visoko i Rodžer je to osetio, dobro iskoristio.

- Nisam srećan zbog načina kako sam završio sezonu, ali morate prihvatiti ovakve dane i krenuti napred. Podvukao sam, i dalje je veoma dobra sezona sa dva Slema i pet titula. Naravno, vruće sam glave van terena, ali i dalje je ovo dobra sezone.

Novak je dodao i da jedva čeka kraj sezone kako bi vreme posvetio deci, a bilo je reči i o tome koliko inspirativno deluje Federer u 38. godini.

- On mi je čak i u neku ruku uzor i pravi primer, fascinantno je kako igra.

Spektakl u Rijadu - danas (18.00) se sastaju šampion Južne Amerike Brazil i Argentina predvođena povratnicima Mesijem i Aguerom. Kvota na 3+ je 2,00, pobeda Brazila nosi kvotu 2,40, a Argentine 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Argentina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodin

    15. novembar 2019 | 13:40

    Pre svega jedan veliki gospodin!!!

  • Mane

    15. novembar 2019 | 12:50

    Bez treninga bez zelje bez volje je igrao celu 2019 cudo je i kako je uspeo da bude broj1 sada je broj 2 ali ako ne shvati ozbiljno tenis treba da batali.

  • DDF

    15. novembar 2019 | 10:28

    Pokazace vam Nole,ko je ko u julu mesecu🤭🤭🤭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA