Nadal: Nisam ni sanjao da ću sa 33 godine ponovo držati ovaj pehar!

Španac dobio trofej kao nagradu za prvo mesto na ATP listi na kraju godine

  • 10
Rafael Nadal

Foto: Guliver/Justin Setterfield/Getty Images

Nedugo posle meča sa Stefanosom Cicipasom na završnom mastersu u Londonu, gde je posle preokreta slavio sa 2:1, Rafaelu Nadalu je uručen pehar zbog toga što će godinu završiti kao najbolji teniser sveta!

Španac je prvo mesto sačuvao zato što je Novak Đoković izgubio od Rodžera Federera i nije prošao u polufinale, dok i samom Rafi visi to mesto. Podsetimo, da je Đoković osvojio London i pritom Nadal nije ušao u finale - ovaj pehar bi završio u rukama Srbina.

Ovako...

 

- Zaista sam presrećan posle svega što se desilo u karijeri, nisam ni sanjao da ću sa 33 godine ponovo držati ovaj pehar u rukama. Ovo je mnogo emotivno za mene, uložio sam mnogo rada da bih bio tu gde jesam - rekao je Nadal.

Španac će u polufinale Londona ići samo ako Danil Medvedev savlada Aleksandera Zvereva. i to kao prvi u grupi, te će se za finale boriti sa Rodžerom Federerom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник

    15. novembar 2019 | 19:16

    Које глупости Ђоле читаву години и више ,,,држи прво мјесто и онда овај хемијаш пропусти пар турнира и опет први !!!??????

  • Kiza i komina

    15. novembar 2019 | 21:33

    Federe je dobio djokovica poslije 4 god ako se razumijes u tenis ne lupaj o novaku nego aj u cirkus da te ispaljuju iz topa

  • Novak najbolji

    15. novembar 2019 | 21:27

    Liza i komina nadal nije nikad osvojio ovaj turnir niti ce hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA