≫ 

Zverev pobedio Medvedeva i eliminisao Rafaela Nadala pre polufinala Londona!

Kakav rasplet u grupi Andre Agasi

  • 10
Aleksander Zverev Foto: AP/Tanjug

Nemački teniser Aleksandar Zverev pobedio je Rusa Danila Medvedeva i plasirao se u polufinale završnog mastersa u Londonu.

Zverev je pobedio sa 6:4 i 7:6 za sat i 20 minuta igre i trijumfom eliminisao Rafaela Nadala jer je napravljen krug od tri tenisera (Nadal, Zverev i Cicipas) sa po dve pobede i porazom, s tim što Nadal ima lošiji skor u meču sa Zverevim.

Tako će Cicipas u polufinale sa prvog mesta, Zverev sa drugog, a eliminisani su Nadal i Medvedev. Grk će igrati protiv Federera od 15 sati u subotu, dok Dominik Tim igra istog dana protiv Saše Zvereva.

Danil Medvedev Foto: AP/Tanjug

Zverev je do trijumfa došao praktično poklonom ruskog igrača koji je poklekao u taj-brejku drugog seta i duplom servis greškom u osmom poenu napravio duplu grešku, Zverev je otišao na 5:3 i kasnije sa dva servisa kasnije dobio 7:4.

Prvi set je rešen već u prvom gemu. Tada je Zverev ušao "zagrejaniji" i od 30:30 uzeo je dva poena za prvi brejk, ispostaviće se i jedini u celom meču.

Imao je Nemac još jednu brejk šansu u devetom gemu drugog seta da reši meč i ranije u svoju korist, ali je nije iskoristio, pa je Medvedev samo odložio neizbežnu eliminaciju.

Video: Ovako izgleda kad Nole slavi titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    15. novembar 2019 | 22:52

    Ако, баш волим! Енглези се убише од навијања за Медведева, само да би се Рафа провукао и играо са Роџером. Штета за Нолета, ово му је била идеална шанса да се врати на прво место.

  • Marko cg primorje

    15. novembar 2019 | 22:51

    Nadal nikada nece osvojiti turnir 8 najboljih provukao se jedva na ovo mjesto prvo nek zahvali novaku

  • Nole je bog

    15. novembar 2019 | 22:56

    Sledece god je novakova sva 4 grenvslema osvaja od krvi i mesavjebi on nista strasno gren slemovi fokus...n

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA