≫ 

Tu sam sa prijateljima, nadam se da idemo do kraja: Nole kaže da će u Madridu svi biti pod pritiskom

Posle Dejvis kupa sledi zaslužena pauza

  • 2
Britain Tennis ATP Finals

Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da mu je nedostajalo igranje za reprezentaciju Srbije u Dejvis kupu i istakao je kako se nada da će njegov tim ostati u Madridu do kraja.

Od 18. do 24. novembra u prestonici Španije se igra novi format Dejvis kupa sa 18 reprezentacija podeljenih u šest grupa, a Srbija je u grupi sa Japanom i Francuskom.

- Biti deo reprezentacije je nešto što sam uvek cenio i u čemu sam uživao. Nisam igrao nekoliko godina, nedostajao mi je taj osećaj da igram sa prijateljima i momcima koji uvek kreiraju sjajnu atmosferu. Nadam se da ćemo zajedno ostati do kraja turnira - rekao je Novak po dolasku u Madrid.

On se srpskom timu priključio po dolasku iz Londona gde je na završnom mastersu ispao u grupi, a naša reprezentacija prvi meč Dejvis kupa igra u sredu protiv Japana. Za Japance ne igra Kei Nišikori, ali je tu talentovani Jošihito Nišioka.

- Ovde je svaki poen bitan. Mečevi će se igrati na tri terena i sve će se dešavati istovremeno, a svi će biti pod pritiskom - istakao je Đoković, koji je ove godine osvojio madridski masters na istom mestu u dvorani "Kaha magika".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA