≫ 

Bivši broj 4. proziva Novaka: Dragi Đokoviću, razočarao si me! Federer je i dalje bolji od tebe!

Italijan Adrijano Panata sumirao turnir u Londonu

  • 3
Adrijano Panata Printskrin: Youtube/Adriano Panatta Tennis Channel

Govoreći za svoj Jutjub kanal, nekadašnji italijanski teniser Adrijano Panata bio je poprilično oštar kada je pričao o Novaku Đokoviću.

Svojevremeno četvrti reket sveta razočaran je, pre svega, partijom Đokovića na završnom mastersu u Londonu.

- Đoković me je razočarao, protiv Federera je bio previše nervozan i ljut. Kada Federer igra dobro on je i dalje bolji od tebe, dragi Đokoviću, posebno na dva dobijena seta - rekao je Panata.

Gocvorio je Italijan i o Nadalu.

- Žao mi je bilo zbog Nadalovog fizičkog stanja. Španac je imao problema sa abdomenom. On je neverovatan igrač, vratio se posle 1:5 u trećem setu protiv Danila Medvedeva.

Novak Đoković Đoković na turniru u Londonu Foto: AP/Tanjug

Bilo je reči i o samom turniru.

- Svi govore da je dominacija velike trojke gotova. Ja sam smiren po tom pitanju. Niko od njih nije došao do finala. Tim i Cicipas su odigrali veoma dobar meč, navijao sam za Grka jer je zabavniji i talentovaniji teniser. Cicipas je pokazao da može da pobedi svakoga, bio je dosta smireniji na terenu - rekao je Panata, a prenosi ''tennisworldusa''.

Video: Zimonjić plakao, Nole i Janko slomljeni: Najtužniji prizor zlatne generacije srpskog tenisa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fil

    18. decembar 2019 | 12:21

    Dragi Panata, ti nikog nisi mogao da razočaraš, jer od tebe takvog, niko ništa i nije očekivao. Skoro da niko nije ni čuo za tebe. A ni pamet ti nije jača strana. Ako Djokovic u pobedama vodi protiv Federera, kako je to onda Federer bolji?

  • Panata

    18. decembar 2019 | 12:39

    Panata...A ko si ti???

  • Djoker

    18. decembar 2019 | 23:12

    Pazi ovih likova sto napadaju Novaka. Kad Federer igra dobro,bolji je od njeg,pa onda da nisu bili povrijedjeni cesto Nadal i Federer Novak ih ne bi prestigao....i sve tako neke gluposti. Tako mozemo i mi reci da Novak nije izgubio od Rodzera u Londonu,pobijedio bi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA