≫ 

"Mama, zar život nije lep?" Jelena otvoreno o Novaku, usamljenosti i najlepšoj ulozi roditelja

Novak je za mene ostao moja ljubav bez neophodnih titula koje sada prate njegovo ime -istakla je Jelena

  • 12
Novak i Jelena Djokovic Đoković, suknja Foto: Profimedia/Mega Agency

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera svih vremena govorila je o porodici, roditeljstvu i usamljenosti koju osećaju Novak i ona tokom turnira. 

Ona je u intervjuu za bosanski magazin Azra istakla da je partnerstvo veliki izazov.

- Za mene je život konstantno učenje pa samim tim ni u jednoj ulozi nisam dostigla krajnju tačku da mogu da kažem da sam ostvarena i da sam to poglavlje prošla i zatvorila. Udala sam se i upustila u ulogu bračnog partnera i roditelja, ali svako partnerstvo sa drugim ljudskim bićem je izazov sam po sebi.

- Svaki dan posustajem, pa rastem, padam, dižem se i tražim rešenja - rekla je Jelena  i dodala:

- Novak i ja smo dugo zajedno i pre nego što je njegovo ime dobilo takvu težinu u javnosti. On je za mene ostao moja ljubav bez neophodnih titula koje sada prate njegovo ime. Rad za njegov brend mi je pomogao da razumem i poštujem uspeh koji je postigao - i da prihvatim usamljenost kao posledicu tog prekomerenog rada, putovanja i posvećenosti. 

Video: Jelena Đoković otkriva koliko je teško biti Novakova žena

Supruga srpskog tenisera posebno je istakla roditeljstvo koje je promenilo njihove živote.

- Da smo mi svi velika deca koja odgajaju malu decu. Moja deca me stalno vraćaju da radim na svojim slabostima. Nisam ni znala koliko sam dete! Koliko ja njih učim da budu nezavisni, hrabri, saosećajni, zahvalni, toliko oni i mene uče da je teorija jedno, a praksa drugo. Jer, ako ja njih učim da je život divno iskustvo i da treba da budemo zahvalni za svaki dan i sve što imamo i nemamo, a sama krenem da vičem i nerviram se - uvek dođe pitanje: “Ali mama, zar život nije lep? Zašto se nerviraš kad treba da budemo zahvalni za sve što imamo i za sve što se dešava?” Puno čitam i pričam sa stručnjacima iz oblasti ranog razvoja i neprestano se bavim temom roditeljstva - dodaje ona.

Ona je opisala da zvanično drugi igrač sveta jednako nedostaje i deci, pa im je zbog toga vreme koje provode zajedno posebno dragoceno.

- To je teret slave i uspeha, koji često udaljava ljude od porodice i prijatelja, a koji nemamo u vidu kada sanjamo velike snove. Ni njemu ni meni nije lako da budemo razdvojeni, pogotovo sada kao roditelji dvoje dece, koja su stvarno plod velike ljubavi. Nama je naše vreme toliko dragoceno, retko i jedinstveno. Svi smo ga željni, a on je samo jedan.

Video: Ko je najglasniji tatin navijač: Jelena Đoković o deci i njihovom odrastanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahhaha

    26. decembar 2019 | 09:44

    Pričam ti priču sa par nula na računu??!!Pitao bih ja te žene da rode pa od jutra do sutra da rade za siću da prežive??!!Licemjerno do zla boga??!!

  • Ujka Zitko PFK

    26. decembar 2019 | 09:36

    Da si rmbala u maxiju na kasi za 250.evra... Eeeeeeee

  • Pepi

    26. decembar 2019 | 09:21

    Da li ova zena uopste zna sta znaci usamljenost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA