Đoković i Ronaldo treniraju zajedno: Kristijano naučio Novaka da izvede njegov monstruozni skok!

Susret velikana u teretani

  • 5

Novak Đoković se priprema za Australijan open, ni manje ni više, nego sa Kristijanom Ronaldom! Obojica su trenutno u Dubaiju, gde su se sreli u jednoj teretani!

Kristijano je nedavno dospeo u žižu javnosti zbog monstruoznog skoka kada je postigao jedan od najspektakularnijih golova u karijeri, kada je skočio neverovatnih 2.56 m, faktički preskočio protivničkog igrača i glavom zatresao mrežu.

Sada je podučavao Novaka Đokovića cakama za takav skok. Oni su u teretani postavili kanap na određenu visinu i pokušavali su glavom da ga dotaknu. Ronaldo je nekoliko puta pokazao Ronaldu šta treba da uradi. Prvi put naš teniser nije uspeo, ali je nakon novog zajedničkog pokušaja i Novak uspeo, što je izazvalo oduševljenje svih u teretani, posle čega je usledio i prijateljski zagrljaj Ronalda i Novaka.

- Podučavam Novaka Đokovića kako da skoči. Bilo je zadovoljstvo videti te i trenirati s tobom, prijatelju - napisao je Kristijano Ronaldo na svom Instagram profilu.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

Podsetimo, Novak Đoković će se ove godine boriti za rekordan novac na Australijan openu, jer su nagrade nikad veće u istoriji ovog Gren slema.

Turnir u Melburnu na programu je od 20. januara do 2. februara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA